Soru Hyperx Cloud 3 Kablolu Kulaklık Ses Çok Az

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Merhabalar,

Bugün hyperx cloud 3 kulaklığını satın aldım media marketten. Eski kulaklığım bozulmuştu 7.1'di ve yazılımı çok güzel çalışıyordu ses kalitesi ve basslar çok güzeldi. Bu kulaklığı aldım sesler aşırı tiz çıkıyor bass sıfır hiç yok yazılımını indirdim oradan DTS falan ayarlarını falan açtım fayda etmedi ekolayzır ayarlarını değiştirdim yine fayda etmedi. Kulaklıktan soğudum resmen iade etsem mediamarkt hijyen kurallarından kulaklığı almaz ne yapmam gerekiyor EQ ayarlarını yapmam için yazılımı rakiplerine göre çok ama çok geride.

Ekli dosyalar

• 20250605_234003.jpg
    20250605_234003.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 2

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,257
Ayarlar > Ses > Çıkış Cihazı kısmından “HyperX Cloud 3” seçili mi? Mesela bir de eğer destekliyorsa HyperX Ngenuity yazılımını kur. Oradan ses seviyesi, denge ve profil ayarlarını yapa bilirsin.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Ayarlar > Ses > Çıkış Cihazı kısmından “HyperX Cloud 3” seçili mi? Mesela bir de eğer destekliyorsa HyperX Ngenuity yazılımını kur. Oradan ses seviyesi, denge ve profil ayarlarını yapa bilirsin.
Hepsi yapılı fakat oyunlarda ve müziklerde basslar aşırı tiz

K@dirr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bende de aynı durum mevcut 5 yıldır gamepower medusa kullanıyordum 1.5 2 ay öncesinde cloud 3 sipariş verdim kablolusunu ama bir türlü alışamadım kulaklığa medusa da daha rahat ediyordum

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
bende de aynı durum mevcut 5 yıldır gamepower medusa kullanıyordum 1.5 2 ay öncesinde cloud 3 sipariş verdim kablolusunu ama bir türlü alışamadım kulaklığa medusa da daha rahat ediyordum
İade ettim hiç memnun kalmadım cloud 3den.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri