Yardım Hyperx Cloud 3 Wi̇reless Ses Gelmeme Sorunu

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhaba, Hyperx cloud 3 wireless aldım şarja takıtım bugün ve dedim uygulamasını indireyim şarjı oradan takip edeyim indirdim uygulaması çalışmadı sürekli arıza verdi sonra kulaklığın şarjı dolmuştur alayım artık dedim ve kulaklığa bir daha hiç bir şekilde bağlanamadım pc de gözüküyor fakat hiç bir şekilde ses ve mikrofonu kullanamıyorum bunu daha önce yaşayan çözüm bilen birisi var mı acaba ?

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve yaklaşık 10 saniye boyunca basılı tutun böylece cihaz sıfırlanır şıklı ya da sesli uyarı verir sıfırlandığında baştan bağlayın pcye.

KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın ve yaklaşık 10 saniye boyunca basılı tutun böylece cihaz sıfırlanır şıklı ya da sesli uyarı verir sıfırlandığında baştan bağlayın pcye.
Denedim fakat sadece yeşil ve kırmızı ışık yanıp sönüyor hiç bir şekilde ses gelmiyor ardından tekrar yeşil yanıyor ışık ve tekrar aynı sorun devam ediyor neden böyle oldu anlayamadım.

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güç tuşu ile onun üstünde ufak mikrofon kapama ya da pairing tuşu gibi birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam ikisine 15 sn basılı tut

KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Güç tuşu ile onun üstünde ufak mikrofon kapama ya da pairing tuşu gibi birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam ikisine 15 sn basılı tut
şimdi yaptım kanka bu sefer beyaz ışık eklendi fakat hala ses gelmiyor cidden fena sinir bozucu bir şey

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kankam şuan eşleştirme modunda bluetooth yada 2.4 dongle kasaya tak baştan bağla ve ses çıkışı neye bağlı ona bak

KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
kankam şuan eşleştirme modunda bluetooth yada 2.4 dongle kasaya tak baştan bağla ve ses çıkışı neye bağlı ona bak
olmuyor kanka malesef sanırım iyice bozuldu bağlanmıyor sevis ile görüşücem iade almazlar ama talep ederlerse direkt olarak iade edeceğim alalı 2-3 ay oldu ama umarım kullanıcı hatası diyip geri yollamazlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri