Hyperx Cloud Alpha S'ten Kablosuza Geçiş

gorkemgok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar selam,
Yaklaşık 9-10 aydır HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Kablo karmaşası ve EQ ayarlarının olmamasından dolayı (harici uygulamalar değil direkt kendinden) artık kullanmak istemiyorum.
Bir süredir kablosuz kulaklık bakıyorum fakat karar veremedim. Kalite olarak Alpha S'ten memnunum. Ses kalitesi olarak bunu aratmayacak yeni nesil kulaklık önerilerinize açığım. Bütçe 3000 TL fakat daha düşüğe olursa neden olmasın.

Aklımdaki modeller:
Logitech G535
Corsair Void RGB Elite Wireless (Eski bir kulaklık olduğunu biliyorum, ondan dolayı endişeleniyorum)
Razer Barracuda X (Sanırım 2022 model)
Razer Blackshark V2 Pro

Bunların arasından veya harici bu fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık önerilerini bekliyorum.
İyi forumlar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

gorkemgok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam daha uyguna ne önerebilirsiniz?
Örneğin şu an void elite wireless'ın fiyatı güzel gibi ama ses kalitesi olarak bilgim yok.

KS

gorkemgok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

bence bu kulaklık da iyi.
Zaten bunu düşündüklerim arasına eklemiştim. Fakat bu kulaklığa bir türlü ısınamadım. Yani eski model olmasından mı yoksa şarjının az gitmesinden mi emin değilim ama kafamda direkt eksiyle başlıyor.
Ne için kullanıyorsunuz? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Şarjı nasıl gidiyor hocam? Bu gibi sorulara cevap niteliğinde kısa bir inceleme şeklinde anlatırsanız sevinirim.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
fps oyunları için kullanıyorum. 3 gün oldu daha çok yeni. şarjı ise 16 saat dayandı

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Ha kendinden Eq ha başka eq çok farkettirmiyor ki THX şu an çok iyi bir EQ kablodan kurtulmak istiyorsan tamam ama kablosuz nerdeyse hiçbir model yok ki Alpha S'in yerini tutsun. Blackshark v2 pro bakabilirsin

KS

gorkemgok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ha kendinden Eq ha başka eq çok farkettirmiyor ki THX şu an çok iyi bir EQ kablodan kurtulmak istiyorsan tamam ama kablosuz nerdeyse hiçbir model yok ki Alpha S'in yerini tutsun. Blackshark v2 pro bakabilirsin
Anladım hocam, peki @Çağdaş Işık @Mkann @Farway
Razer Blackshark v2 Pro - Logitech G733 - Logitech G535 - Corsair Void RGB Elite Wireless
Bu dördü arasından en mantıklısı hangisi sizce?
Mesela mouse'um logitech G Pro X Superlight, yani logitech alırsam ekstra uygulama ihtiyacı olmayacak. Diğer kablolu mouse'um da Razer bu şekilde Blackshark v2 Pro da sıkıntı çıkarmaz, diğer taraftan corsair için ek uygulama gerekecek. Bunları da hesaba katıyorum.
Aklım Razer ile Logitech arasında gidip geliyor. Daha önce bunlar hakkındaki yorumlar nasıl?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Razer Blackshark v2 Pro - Logitech G733 - Logitech G535 - Corsair Void RGB Elite Wireless
Mesela mouse'um logitech G Pro X Superlight, yani logitech alırsam ekstra uygulama ihtiyacı olmayacak. Diğer kablolu mouse'um da Razer bu şekilde Blackshark v2 Pro da sıkıntı çıkarmaz, diğer taraftan corsair için ek uygulama gerekecek. Bunları da hesaba katıyorum.
Aklım Razer ile Logitech arasında gidip geliyor. Daha önce bunlar hakkındaki yorumlar nasıl?
Logiteck kulaklıkları seven biri değilim benimle alakalı bir sorun 2 ürününün denedim hiç beğenmedim Corsair gerçekten iyi arkadaşımda var koradan kullandım.Razer'da ise çevre ekipmanları iyi.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
bende 2 uygulama kullanıyorum asus'un ve corsairin çok bir sorun olmuyor

KS

gorkemgok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Logiteck kulaklıkları seven biri değilim benimle alakalı bir sorun 2 ürününün denedim hiç beğenmedim Corsair gerçekten iyi arkadaşımda var koradan kullandım.Razer'da ise çevre ekipmanları iyi.
Hocam rtings sitesinden karşılaştırmalara bakıyorum da Cloud Alpha S ses kalitesine göre Blackshark V2 Pro ve Void Elite Wireless düşük kalıyor. Çok kararsız kaldım.
bende 2 uygulama kullanıyorum asus'un ve corsairin çok bir sorun olmuyor
öyle tabi bende de öyle de 4-5 tane olunca insan artık deliriyor.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hocam rtings sitesinden karşılaştırmalara bakıyorum da Cloud Alpha S ses kalitesine göre Blackshark V2 Pro ve Void Elite Wireless düşük kalıyor. Çok kararsız kaldım.

öyle tabi bende de öyle de 4-5 tane olunca insan artık deliriyor.
tabi ki hem uygulamalar çakışıyor bu seferde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri