Hyperx Cloud Alpha Vs Hyperxcloud Alpha S Vs Blackshark V2

OchUz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yayın açmak istiyorum bu yüzden mikrofon kalitesi en iyi olanı seçmek istiyorum. Tabiki ses kalitesi de iyi olmalı çünkü hem yayında hem de yayın dışında oyun oynama istiyorum. Hangisi benim isteğime göredir?

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Alpha S olabilir mikrofon kalitesi iyi, ses kartın iyiyse normal Alphada iş görür üç cihazda bende mevcut.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İlk olarak blacksharki şahsen ben direkt eledim. Eğer öneminiz mikrofonsa iki hyperx kulaklığında mikrofonunun aynı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyun oynamak için istediğinizi dediniz. Hâliyle 7.1 olanı tercih etmek mantıklı geldi. Bu demek değil ki diğer ikisinin ses kasma seviyesi kötü. 7.1 özelliği artıdır benim için.

KS

OchUz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İlk olarak blacksharki şahsen ben direkt eledim. Eğer öneminiz mikrofonsa iki hyperx kulaklığında mikrofonunun aynı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyun oynamak için istediğinizi dediniz. Hâliyle 7.1 olanı tercih etmek mantıklı geldi. Bu demek değil ki diğer ikisinin ses kasma seviyesi kötü. 7.1 özelliği artıdır benim için.
Bu kulaklıkları kullanan yayıncılar biliyor musunuz bi de neden blacksharkı elediniz

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Yayıncı pek takip etmiyorum. Sebebiyse Hyperx kalitesine erişebileceğini düşünmüyorum.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Teşekkür ederim iyi bayramlar size de. Bu kadar takılmayın. Sizi üzecek kulaklık yok bunların arasında.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Ülkemizde bazı modeller çok abartılıp çok farklı konumlara geliyor, tıpkı cloud 2 cihazını çok seven, buna toz kondurmayan bir kitlenin olduğu öte yandan da satın alındığında bu kulaklığın neresini övdünüz hiç memnun kalmadım diyenlerinde olduğu gibi. Birde kulaklığı hiç kullanmayan fakat kulaktan dolma bilgiler ile kulaklığı ölesine savunan, bir fan kitlesi var.
Razer Blackshark V2 USB Enhancer 7.1
Cihazını satın aldım, 2 ay kullandım ve sattım memnun kalmadım, bakın dikkat edin memnun kalmadım, şuan ses kartım iyi olduğu için Cloud Alpha ile oyunlar oynuyorum çok memnunum.
İyi araştır dikkatli ol, modelleri ölesiye savunan fakat eline bile almamış birileri var, onlar aramızda, öneriler al, fakat başkasının söylediği cihazı satın alma, kulaklıkların iadesini kabul eden Amazon harici site neredeyse yok, Benim sana önerim Cloud Alpha S

Son düzenleme:

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Ülkemizde bazı modeller çok abartılıp çok farklı konumlara geliyor, tıpkı cloud 2 cihazını çok seven, buna toz kondurmayan bir kitlenin olduğu öte yandan da satın alındığında bu kulaklığın neresini övdünüz hiç memnun kalmadım diyenlerinde olduğu gibi. Birde kulaklığı hiç kullanmayan fakat kulaktan dolma bilgiler ile kulaklığı ölesine savunan, bir fan kitlesi var.
Cihazını satın aldım, 2 ay kullandım ve sattım memnun kalmadım, bakın dikkat edin memnun kalmadım, şuan ses kartım iyi olduğu için Cloud Alpha ile oyunlar oynuyorum çok memnunum.
İyi araştır dikkatli ol, modelleri ölesiye savunan fakat eline bile almamış birileri var, onlar aramızda, öneriler al, fakat başkasının söylediği cihazı satın alma, kulaklıkların iadesini kabul eden Amazon harici site neredeyse yok, Benim sana önerim Cloud Alpha S
O kadar övünce merak edip araştırdım biraz Cloud Alpha S çok olumsuz yorum almış aynı sorunlar üstelik zaten 7.1'ide o kadar verimli değilmiş. V2 yi alıp beğenenler bile o kulaklığın daha gerçek potansiyelini keşfedemediklerini düşünüyorum o kadar araştırdım bu kulaklığın ayarlarını hepsini de denedim şuan da benim rehberim deki kadar iyi bir ayara denk gelmedim. İnternetteki ayarlar bana istediğimi vermeyince bende kendi göbeğimi kendim kestim. Kulaklıktan vazgeçmedim hemen bütün ayarları deneyerek beni tatmin edecek sonuca ulaştım, kulaklıkta yeter ki kronik sorun olmasın.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Hangi V2 modelinden bahsediyorsunuz tam olarak?

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Görüntü olarak çok hoştu cihaz beğeniyordum, ses kalitesi de fena değildi 24 bit 48khz diye hatırlıyorum, ben ondan sonra birçok kulaklık değiştim, denedim, şuan 14 adet cihazım var, Cloud alpha cihazını oyun için kullanıyorum, Razer modeline göre yani sizdeki model, daha başarılı buldum, arkadaşlarımda sesimin yapaylıktan uzak çok tok ve net şekilde geldiğini söylüyor. Farketmişindir ben kulaklıkğı kötülemedim, gereksiz şekilde abartıldığından bahsettim, Cloud alpha S dururken ben şahsen düşünmezdim bile, birçok konuda daha başarılı diye düşünüyorum.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Görüntü olarak çok hoştu cihaz beğeniyordum, ses kalitesi de fena değildi 24 bit 48khz diye hatırlıyorum, ben ondan sonra birçok kulaklık değiştim, denedim, şuan 14 adet cihazım var, Cloud alpha cihazını oyun için kullanıyorum, Razer modeline göre yani sizdeki model, daha başarılı buldum, arkadaşlarımda sesimin yapaylıktan uzak çok tok ve net şekilde geldiğini söylüyor. Farketmişindir ben kulaklıkğı kötülemedim, gereksiz şekilde abartıldığından bahsettim, Cloud alpha S dururken ben şahsen düşünmezdim bile, birçok konuda daha başarılı diye düşünüyorum.
Deneyimlemek ayrı bir şey tabi ki ama ben kullanıcı yorumlarına önem veririm genel olarak herkes aynı sorundan bahsediyorsa uzak dururum V2 genel olarak hep olumlu yorum almış bir kulaklık. Az önce Valorant ta ses kasmayı denedim 7.1 ve Stereo olarak ben ömrümde böyle saçma bir oyun görmedim oyunun seslerinde sıkıntı var adamı duyuyorum yaklaştığını anlıyorum ama sanki arkamda gibi geliyor ses ama adam önümde bitiyor bu 7.1 ve Stereo dada aynı başka oyunlarda denedim böyle bir problem yok Valorant ses konusunda sıkıntılı bir oyun ölüm maçında zaten sanki oyunda 3-4 harita varmış da diğer haritadakilerin sesi sana da geliyormuş gibi. Ayrıca çoğu kişi e sporcular stereo kullanıyor demiş ama 7.1 daha iyiydi ben test ettiğimde ayrıca bu oyunda ses kasmanın bir önemi de yok oyun hileci dolu CS deki gibi izleme olmadığı için kanıtlamak da zor bir oyunun yaş kitlesi ne kadar düşükse hilecide o kadar çoktur zaten bunun hilelerini araştırmıştım hile videoları bile deli gibi izlenmiş. Anca tek tük banlıyorlar onun adı da hilecileri banlıyorlar oluyor bütün hilecileri banlasalar oyuncu kalmaz zaten dediğim gibi CS deki gibi bunda da hileci çok. Çok iyi ses kasayım diye oyuncu kulaklığına 5-10 bin bayılmayın arkadaşlar!

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
V2 abartılan bir kulaklık değil, herkes her üründen menun kalmak zorunda da değil çünkü konu ses.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
V2 abartılan bir kulaklık değil, herkes her üründen menun kalmak zorunda da değil çünkü konu ses.
Abartılan bir kulaklık olduğunu düşünüyorum, ben senin şahsi görüşüne saygı duyarım.
Kulaklığı eline bile almamış insanlar sırf senden benden gördüğü için kulaklık önerilerine pat diye V2x cihazını koyuyor, yahu bişeyi önermen için onu alman, kullanman gerek, mesela sende V2 var diye biliyorum, deneyimleyen birisin. Önerirsin soranlara saygı duyarım, bende oyuncunun isteğine bağlı 1000 liralık kulaklık önerisi postlarına V2x atıyorum mesela, fakat abartmıyorum, F/P ürünü evet, ama v2 mi Alpha S mi dersen kesinlikle S derim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Abartılan bir kulaklık olduğunu düşünüyorum, ben senin şahsi görüşüne saygı duyarım.
Kulaklığı eline bile almamış insanlar sırf senden benden gördüğü için kulaklık önerilerine pat diye V2x cihazını koyuyor, yahu bişeyi önermen için onu alman, kullanman gerek, mesela sende V2 var diye biliyorum, deneyimleyen birisin. Önerirsin soranlara saygı duyarım, bende oyuncunun isteğine bağlı 1000 liralık kulaklık önerisi postlarına V2x atıyorum mesela, fakat abartmıyorum, F/P ürünü evet, ama v2 mi Alpha S mi dersen kesinlikle S derim.
Tabii ki alpha s daha iyi bir kulaklık ama 3k fiyatı tamamen overpriced. Evet blackshark v2 deneyimledim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri