- Tepki
- 1,169
Güzel fiyatmış.
7.1 özelliği felan var mı bunda alınır mı sizce ne diyorsunuz 800 TLlik kulaklık alıcaktım yoksa
Günde kaç saat PC kullanıyorsunuz ?7.1 özelliği felan var mı bunda alınır mı sizce ne diyorsunuz 800 TLlik kulaklık alıcaktım yoksa
maks 5 -6 saatGünde kaç saat PC kullanıyorsunuz ?
alınabilir hyperx bu fiyat bandında böyle kulaklık bulmak zor
Sürekli şarj edip şarja kullanmak zorunda kalabilirsiniz o zaman da kablosuz kulaklığa kablosuz özelliği için para vermek gereksiz oluyor yorumlarda kulaklıktan memnunlar diğer alacağınız kulaklık neydi ?maks 5 -6 saat
kral bana kulaklık bulabilcen mi 1000 TL ye kadar sana zahmet aha kesin bunu al dediğin bi kulaklık var mı paylaştıklarına baktım da bilemedim yaGüzel kulaklık iyi fiyat.
Eğer kablolu hali indirime girerse kesin alınmalı;
![]()
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
"20 saate kadar" şarj süresi belirtmişler.maks 5 -6 saat
kablosuz lazım değil bana ya kablollu lazım"20 saate kadar" şarj süresi belirtmişler.
![]()
Eğer bütçe arttırabilirsen HyperX Cloud Core kablolu hali benim önerdiklerimden iyidir.kablosuz lazım değil bana ya kablollu lazım
Kulaklık padleri değiştiriliyor mu?Almayı düşünenlere kendi yorumumu paylaşmak istiyorum:
Yaklaşık 25 gün boyunca deneyimledim ve malesef iade etmek zorunda kaldım.
Cs Go, Warzone gibi fps oyunlarında yer-yön tayini yapılabiliyor, dust2 de midde dururken t base'den b ye giden birisini rahatlıkla duyabiliyordum (Volume 0.3'de)
Silah ve çatışma sesleri çok fazla geliyor ama hala ayak sesi vb ayırt etmek mümkünde, fakat konfor konusunda yetersiz bence.
Yapısı sıkı, deri yastıklı ve kafayı tamamen sarıyor. Benim gibi büyük kafanız varsa hem kulaklar hem kafa üzerinde baskı oluşturacak ve aşırı terletecektir.
1 saatten sonra kulaklarda ağrı, 2 saatten sonra ise kulaklığı çıkarma isteği duydum.
Şarj süresi yeterli, alıcısı da düzgün ve stabil çalışıyor.
Kendim denemedim, çünkü sadece padler değil ayrıca ciddi bir sıkma kaynaklı baskı vardı. Ama almadan önce yaptığım araştırmalarda youtube'da kulaklık konforu artırma gibi bir video görmüştüm, orada bu kulaklık için değiştiren birisi vardı diye hatırlıyorum.Kulaklık padleri değiştiriliyor mu?
Performansı iyi ama padler sıkıntıysa, pad değiştirilip sorun çözülebilir diye düşünmüştüm.Kendim denemedim, çünkü sadece padler değil ayrıca ciddi bir sıkma kaynaklı baskı vardı. Ama almadan önce yaptığım araştırmalarda youtube'da kulaklık konforu artırma gibi bir video görmüştüm, orada bu kulaklık için değiştiren birisi vardı diye hatırlıyorum.
Kontrol etmekte fayda var.
hocam sayende almaktan vazgeçmiş olabilirim çünkü ( gereğinden fazla terleyen biriyim ve asla daralmaya gelemiyorum yorumunuz için teşekkür ederim)Almayı düşünenlere kendi yorumumu paylaşmak istiyorum:
Yaklaşık 25 gün boyunca deneyimledim ve malesef iade etmek zorunda kaldım.
Cs Go, Warzone gibi fps oyunlarında yer-yön tayini yapılabiliyor, dust2 de midde dururken t base'den b ye giden birisini rahatlıkla duyabiliyordum (Volume 0.3'de)
Silah ve çatışma sesleri çok fazla geliyor ama hala ayak sesi vb ayırt etmek mümkünde, fakat konfor konusunda yetersiz bence.
Yapısı sıkı, deri yastıklı ve kafayı tamamen sarıyor. Benim gibi büyük kafanız varsa hem kulaklar hem kafa üzerinde baskı oluşturacak ve aşırı terletecektir.
1 saatten sonra kulaklarda ağrı, 2 saatten sonra ise kulaklığı çıkarma isteği duydum.
Şarj süresi yeterli, alıcısı da düzgün ve stabil çalışıyor.
hocam ben cloud mix lifestyle kullanıyorum onda da 20 saat şarj ömrü koymuşlar ama gerçekten bitirmek çok zor bunların pilini alınır bencemaks 5 -6 saat