Yardım Hyperx Kulaklık Driver Sorunu

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481

Burada HyperX Cloud Flight S modeli ile bağlantı kurmuş. Bu yazılımı kurdunuz mu Hyperx in orjinal yazılımıdır. Bir deneyin sizin modelde yazılımda görülecek mi...

Şarj indicatör açıklamaları şu şekilde:

''Cloud Flight (orijinal, S değil) kulaklıktaki HX logosunu yakarak şarj olduğunu gösterecektir. Logonun yanıp sönmesi durduğunda, kulaklık şarj olmuş olmalıdır. NGENUITY'yi başlatırsanız, uygulama penceresinin sağ üst köşesinde yaklaşık bir pil şarj seviyesi göreceksiniz''

KS

bektassarii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Burada HyperX Cloud Flight S modeli ile bağlantı kurmuş. Bu yazılımı kurdunuz mu Hyperx in orjinal yazılımıdır. Bir deneyin sizin modelde yazılımda görülecek mi...

Şarj indicatör açıklamaları şu şekilde:

''Cloud Flight (orijinal, S değil) kulaklıktaki HX logosunu yakarak şarj olduğunu gösterecektir. Logonun yanıp sönmesi durduğunda, kulaklık şarj olmuş olmalıdır. NGENUITY'yi başlatırsanız, uygulama penceresinin sağ üst köşesinde yaklaşık bir pil şarj seviyesi göreceksiniz''
Bu yazılımı kurdum fakat görünmüyor bağlı cihazlar herhangi bir ürün görünmüyor biraz bakındım bölgeyi birleşik krallık yapıyorlar dili ingilizce yapıyorlar o şekilde açıyorlar fakat ben yaptım olmadı
1739394501973.png

1739394526223.png

Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
Olmayabilir çünkü videodaki model S modeli.

Birkaç yerde aynı sıkıntı yaşayanların paylaşım ve tavsiyeleri gözüme ilişti. Bir göz atın. Google tarnslate gerekecektir. İşe yarayabilirler:

Cloud Flight Hyperx in ana destek sayfası:

Cloud Flight Ürün Yazılımı Güncellemesi

HYPERX Cloud Flight HyperX Firmware Updater Hızlı Başlangıç Kılavuzu

REDDİT yazışmaları:
HyperX Cloud uçuşlarımın yazılım güncellemesi başarısız oldu ve artık hiçbir şey yapmıyorlar.

Son olarak.
Cloud Flight pilinin zayıf olduğunu nasıl anlayabilirim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri