Hz düşüyor

Pikacuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
iyi günler benq xl2566k monitörüm var nvidia ayarlarım tam olmasına rağmen valorantda 4:3 oynadığım zaman hz im 144 e sabitliyor ama 16:9 bir çözünürlükde oynayınca ise 360hz kullanabiliyorum yada 4:3 alıp pencereli tam ekran yapınca 360 hz aktif oluyor bana lazın olan ise tam ekran modunda oynamak fakat oynayamıyorum başka oyunlar da da denedim orada 360 hz kullanabiliyorum ama valorantda kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
iyi günler benq xl2566k monitörüm var nvidia ayarlarım tam olmasına rağmen valorantda 4:3 oynadığım zaman hz im 144 e sabitliyor ama 16:9 bir çözünürlükde oynayınca ise 360hz kullanabiliyorum yada 4:3 alıp pencereli tam ekran yapınca 360 hz aktif oluyor bana lazın olan ise tam ekran modunda oynamak fakat oynayamıyorum başka oyunlar da da denedim orada 360 hz kullanabiliyorum ama valorantda kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
masaüstü çözünürlük ayarını 4:3 yaparmısın.

ve valoda 4:3 yapmak bir işe yaramıyor.

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Ekran kartın nbidia mı amd mi

Ekran kartın nbidia mı amd mi
Özel çözünürlük ayarlama göstericem markaya göre

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Tam ekrana alıp doldur seçeneğine basar mısın

Valorantta

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar