i3 10.Nesil PC TOPLAMA

57Alay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba bilgisayar topluyorum bugun media mark 740TL' i3 10100F satınaldım, bu işlemci için nasıl bi anakart önerebilirsiniz ne kadar uygun olabilirse benim için iyi olur cünkü yüksek bi perfonmas beklemiyoruz knight online açsın cs-go valorant vs oynatsın yeter ileriye dönük bir sistem olmayacak, anakart önerisi.

Ve ekran kartında kararsız kaldım piyasada 2'ci el bile ekran kartı yok sıfır rx-550 veya gtx 1030 mu alsam kararsız kaldım ikisi arasından hangisi iyiydi. veya gtx 560 var ikinci el 300 tl değermi almaya bu saydığım oyunlar için.

hiç bulamıyorum gtx 750 - gtx 1050--ti r9 380 r9 280 r9 270 r7 370 gibi kartlar mecbur sıfır almak mantıklımıdır?

ve böyle bir sisteme nasıl bir güç kaynağı nasıl bir kasa önerebilirsiniz?

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Nedendir bilmiyorum intel anakartların en düşüşü amd ye göre 200 tl Bi fiyatla daha fazla bu biraz garip açıkçası ama
https://ty.gl/das9hhl7b
Bulabildiğim en ucuz İşlemcini için uygun anakart budur ekran kartına gelirsek 1050 ti ve diğerleri tabii ki ömrü bitti ama piyasa durumu belli he alırsanız 1050 ti rainbow Cs go gibi oyunları çok rahat oynarsınız gt 1030 mu yoksa rx550 mi derseniz nerdeyse kafa kafaya kartlar ama bence rx550 Bi tık daha iyi gibi psu ya gelirsek bütçeniz madem az 
Psu ise bu işinizi rahatlıktan görecektir ne kadar iyi orası tartışılır ama f p arıyoruz şuan 

https://www.hepsiburada.com/aerocoo...ae-vxp500-p-HBV00000GU3RV?magaza=Teknobiyotik ise https://www.hepsiburada.com/aerocoo...ae-vxp500-p-HBV00000GU3RV?magaza=Teknobiyotik

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
57Alay' Alıntı:
Merhaba bilgisayar topluyorum bugun media mark 740TL' i3 10100F satınaldım, bu işlemci için nasıl bi anakart önerebilirsiniz ne kadar uygun olabilirse benim için iyi olur cünkü yüksek bi perfonmas beklemiyoruz knight online açsın cs-go valorant vs oynatsın yeter ileriye dönük bir sistem olmayacak, anakart önerisi.

Ve ekran kartında kararsız kaldım piyasada 2'ci el bile ekran kartı yok sıfır rx-550 veya gtx 1030 mu alsam kararsız kaldım ikisi arasından hangisi iyiydi. veya gtx 560 var ikinci el 300 tl değermi almaya bu saydığım oyunlar için.

hiç bulamıyorum gtx 750 - gtx 1050--ti r9 380 r9 280 r9 270 r7 370 gibi kartlar mecbur sıfır almak mantıklımıdır?

Bana kalan bütçenizi verin ve bu bütçeye ne almanız gerekiyor onları belirtin. Bu şekilde bütçe vermeden nedir ne değildir önerisini yapamam açıkçası.

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
ugur.gozaydin' Alıntı:
57Alay' Alıntı:

Bana kalan bütçenizi verin ve bu bütçeye ne almanız gerekiyor onları belirtin. Bu şekilde bütçe vermeden nedir ne değildir önerisini yapamam açıkçası.

Hocam alakasız ama profil fotosu nasıl koyacağız

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sol üst tarafta Kullanıcı KP var o yeri açtıktan sonra aşşağı indiğiniz zaman Avatarını Değiştir ordan değiştirebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri