i3-12100F için 300 TL soğutucu önerisi

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Vatan 2060'lı sistemi aldım, denemek için aldığım yerde CS:GO testi yaptım kısa süreli oynayışta maksimum 67-68 dereceyi gördüğünü fark ettim, şahsen yüksek geldi bana bu değer. Şu an monitörüm olmadığı için herhangi bir teste de sokamıyorum. Odamın da yazın sıcak olacağını düşünürsek şimdiden bir soğutucu almak istiyorum. Bütçem fazla değil açıkçası. 200-300TL arası veya daha ucuza önerdiğiniz bir soğutucu var mı yoksa bütçemi arttırmam mı gerekecek?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bütçem fazla değil açıkçası.
200-300TL arası veya daha ucuza önerdiğiniz bir soğutucu var mı yoksa bütçemi arttırmam mı gerekecek?
Bütçenizi biraz daha yükseltme imkanınız var mı?
Bu soğutucu genelde 300~350 TL civarında satılıyordu.
Performansı da fiyatına göre gayet iyi. Kullanan çok fazla kişi var.
1665343121612.png

Bütçeyi sorma sebebim, bunu 400 TL'ye alın diye değil.
11-12 Ekim'de Amazon Prime üyelerine özel indirim yapacak.
CPU soğutucu indirimi olur mu bilmiyorum ama belki indirimlerden bir şeyler alınabilir.
1665343203190.png

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bütçenizi biraz daha yükseltme imkanınız var mı?
Bu soğutucu genelde 300~350 TL civarında satılıyordu.
Performansı da fiyatına göre gayet iyi. Kullanan çok fazla kişi var.
Ekli dosyayı görüntüle 8995

Bütçeyi sorma sebebim, bunu 400 TL'ye alın diye değil.
11-12 Ekim'de Amazon Prime üyelerine özel indirim yapacak.
CPU soğutucu indirimi olur mu bilmiyorum ama belki indirimlerden bir şeyler alınabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 8996
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ürünün takibinde olacağım. Şey sormak istiyorum, bu tür hazır sistemler termal macun sürülü olarak geliyor değil mi yani kalitesiz bir şey sürmüşler midir?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ürünün takibinde olacağım. Şey sormak istiyorum, bu tür hazır sistemler termal macun sürülü olarak geliyor değil mi yani kalitesiz bir şey sürmüşler midir?
Evet, eğer sistem montajlanmış olarak gelmişse macun sürülmüştür. İşlemcinin kendi macunu vardır.
Orada yaptığınız testler için de o değerler normal. Maksimum 67~68 demişsiniz. Çok abartı değil yani.
Soğutucu almak için acele etmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Stok soğutucu ile idare edebilirsiniz.
Aceleci davranıp ucuz bir ürün almak yerine, biraz bütçeyi arttırırsınız. Sonrasında daha iyi bir soğutucu alırsınız.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bunu alabilirsin. T6 Ultradan daha iyi bu. İçerisinden termal macun geliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri