İ3 12100f sıvı soğutucu

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam herkese selamlar. Şimdi bende önceden aldığım çift fanlı sıvı soğutucu var i3 12100f’e takılır mı ne düşünüyorsunuz?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Biraz gereksiz olur ama neden olmasın? Hangi sıvı soğutucu bu? Eğer 1k+ fiyatı varsa satıp başka türlüde değerlendirebilirsiniz belki.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Faturanızla birlikte [email protected] adresine mail atar mısınız? Standart kutu içeriğinde LGA 1700 desteklemiyor. Faturanızla birlikte mail atarsanız Cooler Master gerekli braketi sağlayacaktır.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Braketiniz varsa takabilirsiniz. Boşta duracağına işe yaramış olur sıvı soğutma.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
LGA1700 soket kiti varsa tabi takıp kullanabilirsiniz güzel olur hemde. :)

KS

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
tekrardan pc hocasi foruma selamlar. Bugün uğraşlar sonucu DA’nın sistemi alabildim. Daha öncede elimde belirttiğim sıfır sıvı soğutucu var sizce sıvı soğutmayı bu sistemde kullanmalı mıyım yoksa satmalı mıyım? ( yurt dışından uygun fiyata aldım)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
tekrardan pc hocasi foruma selamlar. Bugün uğraşlar sonucu DA’nın sistemi alabildim. Daha öncede elimde belirttiğim sıfır sıvı soğutucu var sizce sıvı soğutmayı bu sistemde kullanmalı mıyım yoksa satmalı mıyım? ( yurt dışından uygun fiyata aldım)
Ürünün ismi ne?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Cooler master masterliquid ml240l v2
Bildiğim kadarı ile güzel bir soğutucu. 2k civarı piyasası var. Kullanın bence satmayın. İleride işlemci güncellemesi yapılırsa soğutucu almanıza gerek kalmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri