İ3 12100f işlemcili ve Rx580 kartlı sistemimi uprage yapacağım ilk ekran kartıyla başlicam Rtx 4060/4060ti almayı düşünüyorum işlemciyi yükseltene kadar belli süre götürür değil mi çok dar boğaz yapmaz diye biliyorum?
Evet hocam ikinci el alacağım 4060ti 5060 dan 1000-1500 fazla olarak düşünürsen çoğu kişi 16gb vram çok değerli değer diyor. 5060 ise Dlss 3+ Fg var. İşlemcim i3 12100f4060 ti 16 gb vs 5060 postunuzu gördüm diğer forumda
şimdi siz bu kartları ikinci el mi alacaksınız
sorma sebebim piyasada 4060 ti 16 gb sıfır ürün göremedim
Hocam ekran kartı daha öncelikli olmalı çünkü şuanki ekran kartım istediğim oyunu açmıyor kaldırmadığı için. İşlemci biraz düşük kalsa da oyunda iş görürok kötü değil işlemcimBütçeniz dar ise ve yakın zamanda biraz daha bütçe oluşturabilecekseniz bence önce işlemciden başlayın yükseltmeye
İkinci elden 14400f düşürmeye bakın uyguna
Sonrasında elinizde işlemci boşa çıkacak
Satın işlemciyi elde kalan para üstüne koyun
Biraz daha bütçe oluşturdukran sonra ekran kartını da satılığa çıkarın o da sarılınca gidin sıfır 9060 XT 16 GB alsın bakın keyfinize
bunun ben de az çok farkındayımHocam ekran kartı daha öncelikli olmalı çünkü şuanki ekran kartım istediğim oyunu açmıyor kaldırmadığı için. İşlemci biraz düşük kalsa da oyunda iş görürok kötü değil işlemcim