i5 11400F & RX 6600 sistem alınır mı?

Romedeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Karşıma 12 bin TL'ye şöyle bir sistem çıktı ikinci el. Tamamen sıfırdır ve 2 yıl garantilidir diyor alınır mı?

Anakart: Asus prime H510M-E 3200 Mhz(OC) DDR4 Soket 1200 
Ekran kartı: Asus Radeon RX 6600 DUAL 8 GB GDDR6 128 Bit.
İşlemci: İntel Core i5 11400F 2.6GHz 12MB 6 Çekirdek 1200 14nm.
RAM: Corsair Vengeance 8x2 16 GB LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram.
SSD: Kıoxıa Excerıa 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
PSU ve Kasa: Corsair Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass 3.0 Mid Tower Kasa

Bu sistemi alırsam genel olarak piyasada ki oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim?

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Cvp: i5 11400F & RX 6600 sistem alınır mı?

10.999 liraya satılmıştı geçen hafta. Seviye olaraksa iyidir. Piyasadaki her oyunu tatmin edecek seviyede oynatır

KS

Romedeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: i5 11400F & RX 6600 sistem alınır mı?

Cermenbey' Alıntı:
10.999 liraya satılmıştı geçen hafta. Seviye olaraksa iyidir. Piyasadaki her oyunu tatmin edecek seviyede oynatır

Piyasada ki oyunları yüksek ayarlarda oynatır mı hocam bu sistem? Darboğaz yapar mı sıvı soğutmaya gerek var mıdır?

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

Romedeus' Alıntı:
Cermenbey' Alıntı:

Piyasada ki oyunları yüksek ayarlarda oynatır mı hocam bu sistem? Darboğaz yapar mı sıvı soğutmaya gerek var mıdır?
Bende de var aynı sistem geçen hafta almıştım. Oynatır. Darboğaz sözkonusu değil. Sıcaklık değerlerinden de memnunum. İstanbulda mı ikamet ediyorsunuz

KS

Romedeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Cermenbey' Alıntı:
Romedeus' Alıntı:
Bende de var aynı sistem geçen hafta almıştım. Oynatır. Darboğaz sözkonusu değil. Sıcaklık değerlerinden de memnunum. İstanbulda mı ikamet ediyorsunuz
Evet hocam Küçükçekmece'de yaşıyorum sistem kutulu faturalı yazıyor ilanda iki yıl garantisi var diyor ama almadan önce testleri nasıl yapılır pek bilgim yok açıkçası o yüzden çekiniyorum biraz. Bir aksilik olmazsa haftasonu gideceğim almaya.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Bende satıyorum aynı sistemi ondan sordum. İlan linkini atarım isterseniz dediğiniz fiyattan biraz daha uyguna

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225

Gayet güzel bir sistem. Günümüz AAA oyunlarını yüksek - en yüksek (optimizasyon sorunları olan oyunları medium, cyberpunk 2077 gibi) ayarlarda oynatır. 2. El alacağınızı belirtmişsiniz. 2. el herhangi bir şey alırken asla kimseye güvenmeyin. Almadan önce kesinlikle test edin. Bilgisayarda virüs olup olmadığını kontrol edin. Çünkü bazı virüsler yazılım haricinde donanımın içine de girdiği için kurtulması bir hayli zor oluyor. Onun haricinde fiyat konusunda da anlaşırsanız gayet güzel bir sistem olur sizin için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Sistem SSD disk haricinde gayet iyi sayılır. SSD disk çok kötü değil iş görür düzeyde ama bu fiyatta bir sisteme ben başka bir model seçerdim. Eğer seçeneklerde daha iyi bir model varsa değiştirin derim. Bunun dışında işlemciye kule tipi F/P bir soğutucu gerekebilir bilgisini önden vereyim.

KS

Romedeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
12k bütçem var günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda oynatabilecek bir hazır sistem öneriniz var mı?

s4lly' Alıntı:
Gayet güzel bir sistem. Günümüz AAA oyunlarını yüksek - en yüksek (optimizasyon sorunları olan oyunları medium, cyberpunk 2077 gibi) ayarlarda oynatır. 2. El alacağınızı belirtmişsiniz. 2. el herhangi bir şey alırken asla kimseye güvenmeyin. Almadan önce kesinlikle test edin. Bilgisayarda virüs olup olmadığını kontrol edin. Çünkü bazı virüsler yazılım haricinde donanımın içine de girdiği için kurtulması bir hayli zor oluyor. Onun haricinde fiyat konusunda da anlaşırsanız gayet güzel bir sistem olur sizin için.

12k bütçem var günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda optimizasyon sıkıntısı yapmadan oynatabilecek bir hazır sistem öneriniz var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri