İ5 12400f RTX 3070ti FPS Drop Sorunu

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar arkadaşlar,

Sistemi alalı 1 ay olmadı. Oyunları full ultra ayarlarda 1080p 144hz monitorde oynuyorum. Ama ne yazık ki FPS drop yiyorum ciddi laglar oluyor oyunlarda. Özellikle GTAV de ciddi droplar yiyorum. Ekran kaydı da aldım videoyu izlerseniz çok net anlaşılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Merhabalar arkadaşlar,

Sistemi alalı 1 ay olmadı. Oyunları full ultra ayarlarda 1080p 144hz monitorde oynuyorum. Ama ne yazık ki FPS drop yiyorum ciddi laglar oluyor oyunlarda. Özellikle GTAV de ciddi droplar yiyorum. Ekran kaydı da aldım videoyu izlerseniz çok net anlaşılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kaç GB raminiz var ?

karibler11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar arkadaşlar,

pek bilgim yok ama belki vsync açarsan düzelme olabilir

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bu denli aşırı drop normal değil , sebebi de gta nın optimizasyonu .
Başka bir oyunda deneyin çok kısa süreli ve çok az sayıda drop almanız normal.
TR de kimseye anlatamadım ama 3070 ve üzeri 1080p kartı değil. Alıp da kullanmayın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TR de kimseye anlatamadım ama 3070 ve üzeri 1080p kartı değil. Alıp da kullanmayın.
Aynı şeyi bende anlatamadım 3070 ve üzeri kart alıp kartı 1080p çözünürlükte kullanmayı bir kavrayamadım gitti.

KS

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sorun başından beri var mıydı yoksa bir süre sonra mı oldu? Birde özellikle GTA 5 demişsiniz başka bir oyunda denediniz mi online tabanlı olmayan bir oyunda?
Sistemi yeni aldım, o yüzden başından beri var evet. Sea of thives oynunda çok çok az oldu. Watch dogs2 de ise GTAV kadar oldu evet. Ofline bir oyunda denemedim ne yazıkki.

KS

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sistemi yeni aldıgım için monitor değişimi yapmadım henüz, en kısa sürede 2k veya 4 k monitore geçeceğim. Ben Metin2 oynarım genelde. Metin2 de 3 tane char açıkken Watch dogs2 client kapandıgı bile oluyor.

KS

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar mesela şöyle desem GTAV de bu sorunu sadece belirli maplerde yaşıyor olmam oyunla alakalı bir problemimi işaret eder değilmi?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Arkadaşlar mesela şöyle desem GTAV de bu sorunu sadece belirli maplerde yaşıyor olmam oyunla alakalı bir problemimi işaret eder değilmi?
Güzel kardeşim , canım kardeşim oynadığın tüm oyunlar optimizasyonu problemli oyunlar , indir a+ bir oyun , mesela metro gibi , rdr gibi, control gibi , horizon zero dawn gibi gibi , dene . GTA 5 OPTIMIZASYONU SORUNLU . Online komple optimizasyon özürlü. 9 yılını doldurmuş bir oyunu yeni bileşenlerle oynamaya çalışıyorsun .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri