i5 14400fHangi ürünler mevcut?
Sıfırdan alacaksanız am5 kurmalısınız.
çok teşekkürler14400f lerde sorun yok, kullanabilirsiniz.
bu sistem nasıl darboğaz yapacak bi parça varmı14400f lerde sorun yok, kullanabilirsiniz.
neden amd 7500f kanadına yönelmiyorsunuzçok teşekkürler
bu sistem nasıl darboğaz yapacak bi parça varmı
i5 14400f
galax rtx 4070
MSI Pro B760M-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Micro Atx Anakart
16 gb ddr5 ram tek modül
512gb m2ssd
650 watt power
Alınır. Zaten overclocksuz model.sağolun yani i5 14400f alınırmı![]()
hiç amd kullanmadım hep intel kullandım bilmediğim işlemciyi almak istemiyorumneden amd 7500f kanadına yönelmiyorsunuz
hocam bunun bilip bilmemekle ne alakası var gözünüzü seveyimhiç amd kullanmadım hep intel kullandım bilmediğim işlemciyi almak istemiyorum
bu sistem nasıl darboğaz yapacak bi parça varmı
i5 14400f
galax rtx 4070
16 gb ddr5 ram tek modül
512gb m2ssd
650 watt power
anladım hocam bilgi için teşekkürler peki galax marka ekran kartları nasıl alınırmıGüç kaynağını sağlam bir markadan seçerseniz sistem gayet dengeli görünüyor. Ayrıca bildiğiniz aşina olduğunuz markalardan parçalarla sistem kurmak gayet mantıklı. Bi ara denk geldi amd ekran kartı denedim sorun üstüne sorun yaşadım, iki haftam çözmeye çalışmakla geçti ki çözemeyip tekrar nvidia ya geçtim. Takalım çalışsın incik boncuk uğraşmayalım kafasındaysanız bildiğiniz sistemden devam edin.
daha önce hiç galax kullandınız mıanladım hocam bilgi için teşekkürler peki galax marka ekran kartları nasıl alınırmı
4070s ex-gamer modelini kullanıyorum gayet memnunum.daha önce hiç galax kullandınız mı
14400F için bir problem yok.i5 14400F işlemci almayı düşünüyorum intelin voltaj sorunu hala devam ediyormu bu işlemciyi tavsiye edermsnz
İşlemci darboğazı olmaz.bu sistem nasıl darboğaz yapacak bi parça varmı
i5 14400f
galax rtx 4070
16 gb ddr5 ram tek modül
512gb m2ssd
650 watt power
Hocam peki ben bu sistemi toplicam ama tam anlamiyorm az bise aklimda olanlar var ram takma gibi detayli bi sekilde anlatimli bi video yada resim nasi bulabilirm14400F için bir problem yok.
İşlemci darboğazı olmaz.
Bu şekilde değişiklik yaparsanız uzun vadede faydasını görürsünüz:
M2 SSD 1 TB
32 GB RAM
SSD konusunda şunu da ekleyim. Oyun amaçlı kuruyorsanız sistemi bugün bazı oyunların yükleme dosyası 200-300 GB olmaya başladı. Bu yüzden 1 TB tavsiye ettim.
RAM konusu da yine oyunlarla bağlantılı olarak yazdım. RAM kullanımları güncel oyunlarda artıyor. Bazı yeni oyunlar 16 GB RAM sınırını aştı.
Amacınız oyun değilse tavsiyelerimi görmezden gelebilirsiniz.