Soru I5 14400F Alınır Mı?

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
139
Hocam peki ben bu sistemi toplicam ama tam anlamiyorm az bise aklimda olanlar var ram takma gibi detayli bi sekilde anlatimli bi video yada resim nasi bulabilirm
youtube da zibilyon tane sistem toplama videosu var
siz 14400f li sistem toplayacaksınız anlaşılan her nekadar 7500f daha mantıklı olsa da

intel 12400f sistem toplama intel 13400f sistem toplama intel 14400f sistem toplama
intel 12600kf sistem toplama

yani intel ile başlayıp 12/13/14 nesillerindeki işlemci isminin geçtiği herhangi bir sistem toplama videosunu izleyebilirsiniz

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Hocam peki ben bu sistemi toplicam ama tam anlamiyorm az bise aklimda olanlar var ram takma gibi detayli bi sekilde anlatimli bi video yada resim nasi bulabilirm
Farklı işlemci ve anakart olsa dahi çoğu sistemin toplama mantığı benzerdir. Herhangi birini izleseniz dahi yaparsınız bence. Çok eskiden ben video izlemeden kullanma kılavuzlarına bakarak kendim topladığım olmuştu. Herhangi bir zorluğu yok yani. Tornavida tutmasını biliyorsanız çok rahat yaparsınız.

RAM'lerin hangi slotlara takılacağı konusu anakartın kılavuzundan bakılmalı. Artık internet üzerinden PDF olarak da kılavuzlara ulaşılıyor.

Farklı videolar da izleyebilirsiniz. Bazı toplama rehberleri:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri