yeterli değili5 14400f rtx5070 650 watt psu yeterlimi
ama ben kullanıyorum neyden eksik kalıyorum acabayeterli değil
ama ben kullanıyorum neyden eksik kalıyorum acaba
hocam siz yapmayın bariEkli dosyayı görüntüle 41847
çok yüke sokarsan yüksek ihtimalle kapanır
power supply marka modelinizi belirtirmisiniz lütfeni5 14400f rtx5070 650 watt psu yeterlimi
Tamda dediğiniz gibi.hocam siz yapmayın bari
üreticilerin önerdiği psu değerleri her zaman reel ihtiyaç duyulan değerden daha fazla olmuştur ve
çok güç gereksinimi olmayan bir işlemci ile ekran kartı kullanıldığında
%20 lik pay bile rahat kurtarabilir
burda önemli olan
psunun toplam wat değerinden öte kalitesi ve +12w değeri olduğunu siz de biliyorsunuz
moderatör kimliğinde birinin direkt yeterli değil demesini yakıştıramadım açıkcası
power supply marka modelinizi belirtirmisiniz lütfen
teknik olarak yetersiz zaten 650w ortalama bir psu olduğunu varsayarsanhocam siz yapmayın bari
üreticilerin önerdiği psu değerleri her zaman reel ihtiyaç duyulan değerden daha fazla olmuştur ve
çok güç gereksinimi olmayan bir işlemci ile ekran kartı kullanıldığında
%20 lik pay bile rahat kurtarabilir
burda önemli olan
psunun toplam wat değerinden öte kalitesi ve +12w değeri olduğunu siz de biliyorsunuz
moderatör kimliğinde birinin direkt yeterli değil demesini yakıştıramadım açıkcası
power supply marka modelinizi belirtirmisiniz lütfen
Hocam nesi yetersiz gözünüzü seveyimteknik olarak yetersiz zaten 650w ortalama bir psu olduğunu varsayarsan
Normal şartlar altında ve kaliteli bir 650W PSU ile i5 14400F ve RTX 5070 sisteminiz için güç yeterli olacaktır. Ancak gelecekteki yükseltmeleri veya overclock potansiyelini göz önünde bulundurarak daha yüksek watt değerli bir PSU da düşünebilirsiniz.i5 14400f rtx5070 650 watt psu yeterlimi