Yardım I5-2450M Işlemci Turbo Boost Frekansına Çıkmıyor

giraybayhan1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Bugün işlemcimi değiştirdim, i5-2450M'e geçtim fakat oyunlarda veya OCCT testinde hiçbir şekilde Turbo Boost frekansına çıkmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bir çözümü var mıdır?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,270
Tüm işletim sistemlerinde varsayılan olarak etkinleştirildiği için kullanıcıların kurmasına veya yapılandırmasına gerek yoktur. Bence otomatik olarak çalışıyor diye biliyorum ben.

KS

giraybayhan1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tüm işletim sistemlerinde varsayılan olarak etkinleştirildiği için kullanıcıların kurmasına veya yapılandırmasına gerek yoktur. Bence otomatik olarak çalışıyor diye biliyorum ben.
evet bende öyle biliyorum ama niyeyse benimki çalışmıyor bak şuan oyundan çıktım pes oynuyordum hocam işlemcinin nası çalıştığına bakayım dedim 2494 mghzin üstüne çıkmıyor

evet bende öyle biliyorum ama niyeyse benimki çalışmıyor bak şuan oyundan çıktım pes oynuyordum hocam işlemcinin nası çalıştığına bakayım dedim 2494 mghzin üstüne çıkmıyor
turbo boost frekansı 3.10 ghz olması gerekirken turbo frekansı diye bişey hiç yok

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,270

turbo boost frekansı 3.10 ghz olması gerekirken turbo frekansı diye bişey hiç yok
Garip bir durum içersin deyim şuan.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri