- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar. Bugün işlemcimi değiştirdim, i5-2450M'e geçtim fakat oyunlarda veya OCCT testinde hiçbir şekilde Turbo Boost frekansına çıkmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bir çözümü var mıdır?
evet bende öyle biliyorum ama niyeyse benimki çalışmıyor bak şuan oyundan çıktım pes oynuyordum hocam işlemcinin nası çalıştığına bakayım dedim 2494 mghzin üstüne çıkmıyorTüm işletim sistemlerinde varsayılan olarak etkinleştirildiği için kullanıcıların kurmasına veya yapılandırmasına gerek yoktur. Bence otomatik olarak çalışıyor diye biliyorum ben.
turbo boost frekansı 3.10 ghz olması gerekirken turbo frekansı diye bişey hiç yokevet bende öyle biliyorum ama niyeyse benimki çalışmıyor bak şuan oyundan çıktım pes oynuyordum hocam işlemcinin nası çalıştığına bakayım dedim 2494 mghzin üstüne çıkmıyor
Garip bir durum içersin deyim şuan.evet bende öyle biliyorum ama niyeyse benimki çalışmıyor bak şuan oyundan çıktım pes oynuyordum hocam işlemcinin nası çalıştığına bakayım dedim 2494 mghzin üstüne çıkmıyor
turbo boost frekansı 3.10 ghz olması gerekirken turbo frekansı diye bişey hiç yok
sorma hocam ben dün akşam 6 dan beri bu kanser şeyle uğraşıyorum hala bi çözüm bulamadımGarip bir durum içersin deyim şuan.