Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistemin bileşenlerini tam olarak yazar mısınız ve tüm yazılımlar eksiksiz yüklü mü? Özellikle ekran kartı sürücüsü. Yeni olan bir şey mi sonradan mı meydana geldi?
i5 7500
MSI B250 GAMİNG M3
GSKİLL 2400MHZ 8GB RAM
KCAS 600W
WD BLUE 1 TB
DARK N10
VİEWSONİC VX2257
Ekran kartını sonradan aldım o günden beri var i5 7400 dü intelden para iadesi aldım i5 7500 aldım yine aynı ram 7gblarda dolaşıyor ama ram ekran kartı kull. etkiler mi ki ?
Ekran kartı kullanımı full olması gerekmekte saten yani %98 99 100 olmalı sizde anladığım kadar bu değer daha düşüklerde. Ekran kartı yazılımınız yüklü ve güncel mi?
Oyun orjinal mi? Oyuna mod vb. bir şey yükledin mi? Oyunu onarmayı veya yeniden yüklemeyi dene daha sonra Aygıt yöneticisine girip ekran kartını kaldırıp tekrar aktif etmeyi dene. Sorun ne zamandır var yeni mi oldu?
oyun orjinal steam üzeriden aldım oyun modu yok sorun 2 aydır var format attım oyunu yeniden yükledim düzelme yok ekran kartını kaldırıp aktif etmeyi deneyeceğim