merhabalar bilgisayardan çok anlayan biri değilim araştırma yaparken kafam iyice karıştı aklımda böyle bir sistem kurmak var iş için kullanıyorum komple baştan sona iyi bir sistem dizmek istiyorum önerileriniz nedir yeterli olur mu darboğaz yapar mı
Bütçen nedir hocam. Bu ikili darboğaz yapmaz.merhabalar bilgisayardan çok anlayan biri değilim araştırma yaparken kafam iyice karıştı aklımda böyle bir sistem kurmak var iş için kullanıyorum komple baştan sona iyi bir sistem dizmek istiyorum önerileriniz nedir yeterli olur mu darboğaz yapar mı
bütçe çok problem değil ama 50 civarı diyebilirimBütçen nedir hocam. Bu ikili darboğaz yapmaz.
Hocam ben bir sistem toparlayıp yazacağımbütçe çok problem değil ama 50 civarı diyebilirim
darboğaz testinde grafık kartı yoğun işlemler için zayıf çıktıBütçen nedir hocam. Bu ikili darboğaz yapmaz.
Hocam siteden yaptıysanız pek güvenilir değil.darboğaz testinde grafık kartı yoğun işlemler için zayıf çıktı
12700K dan daha güçlü olduğu için bunu tercih ettim. Bütçem var dersen i7 13700K da alınabilir. Bu İ5 normal bir İ5 değil çok güçlü 14 çekirdek 20 sanal parçacığa sahipıslemcıyı ı5 tercıh etme sebebınız nedır
DDR5 dizersin ekran kartı 3070 e düşer amabıraz daha malıyetı düşük bir şey dizebilir miyiz 50 yi geçmese 40 45 cıvarı öneriniz nedir bi de anakart için hep z690 ı öneriyorlar neden
ve bu cıvarda ddr5 bi sistem dizilebilir mi
ve bu cıvarda ddr5 bi sistem dizilebilir mi
ne tür işlerde kullanmayı planlıyonuzmerhabalar bilgisayardan çok anlayan biri değilim araştırma yaparken kafam iyice karıştı aklımda böyle bir sistem kurmak var iş için kullanıyorum komple baştan sona iyi bir sistem dizmek istiyorum önerileriniz nedir yeterli olur mu darboğaz yapar mı
hocam ekran kartının markasını zotac galax veya ınno3d yapıp bütçeyide çok artırmadan 13700k alınabilir gibiANAKART:Asus TUF Gaming B760M-Plus WiFi D4 LGA 1700 Soket Anakart
İŞLEMCİ:Intel i5-13600K
RAM:G.Skill Ripjaws V (16X2) 32 GB 3600 MHz DDR4 CL18
EKRAN KARTI:MSI RTX 4070 TI SUPRIM X 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı
SSD:Kingston KC3000 2TB 7000-7000MB/s
SIVI SOĞUTMA:Corsair iCUE H150
KASA:Dark Guardian PRO
PSU:MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 Plus Gold Modüler ATX 3.0 PCI 5.0 Güç Kaynağı
TOPLAM FİYAT: 52,143 TL
dijital 3 boyutlu tasarım diş üzerine
link atılamıyordu fotoyu atıyorumsuan mesela 1660 super ekran kartı ve 10700kf 32 gb kullanıyorum ama çoklu işlerde kasıyor
bilmediğimden soruyorum b ile z srisi anakart arasında çok fark var mı ve adata ram bronz güç kaynağı kaliteli mi![]()
NOVA-4070Ti / INTEL i5-13400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-4070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ve Core i5-12400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
ram 32gb isteğe bağlı ama cok rahatlatır sistem yük altındayken. ssd 3000mb hızının üstü genelde gereksiz performans farkı yaratmıyor. anakart arasındaki farkı detaylı bilmiyorum incelemek lazım power güzel hocam hiçbir sıkıntı olmaz onlardansuan mesela 1660 super ekran kartı ve 10700kf 32 gb kullanıyorum ama çoklu işlerde kasıyor