Öneri I7 13700Kf Için Sıvı Soğutma Önerisi

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
420 mm düşünüyodum lakin 420 mm soğutma destekleyen kasaların fiyatı ve soğutma fiyatlarını görünce vazgeçtim 420 mm almaktan lakin 360 mm sıvı soğutma almayı düşündüm ya corsair ya asus rog yada nzxt düşünüyorum gönlüm asus rogtan yana sebebi ise fanlarını noctuadan alması noctua fanlar hem sessiz hemde diğer fanlara nazaran daha iyi soğutuyor ama genede kararsızım nzxt mi asus rog mu corsairmi yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim
1682855939397.png
1682855902178.png

Son düzenleme:
KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
420 mm düşünüyodum lakin 420 mm soğutma destekleyen kasaların fiyatı ve soğutma fiyatlarını görünce vazgeçtim 420 mm almaktan lakin 360 mm sıvı soğutma almayı düşündüm ya corsair ya asus rog yada nzxt düşünüyorum gönlüm asus rogtan yana sebebi ise fanlarını noctuadan alması noctua fanlar hem sessiz hemde diğer fanlara nazaran daha iyi soğutuyor ama genede kararsızım nzxt mi asus rog mu corsairmi yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 20324Ekli dosyayı görüntüle 20325Ekli dosyayı görüntüle 20323
bu attığım 3 sıvı soğutmadan hangisini seçersiniz ?

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Kötü demedim, sadece ön yargılı olduğunuz markalar gayet iyi bunu söyledim.
Kötü demediniz yanlış anlaşıldı sanırsam o markalarında iyi olduğunu bende biliyorum ama alırken içime sinmeyeceği için yanaşmak istemedim

1682858497736.png

bide bu

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
attığım modeller üzerinden yorum yapabilirseniz sevinirim :)

yani ben kenddi şahsi fikrimi belirteyim asus rog şuan bu 3 arasında en iyisi olan tek model lakin biriside ben şahsen soğutucuda asus almam corsair alırdım diyor

mesela corsairin değerleri bi tık daha kötü ama asus rog daha iyi ama adam dediki ben genede corsair alırım dedi soğutmada adını duyurmuş profesyonel bir marka dedi

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
attığım modeller üzerinden yorum yapabilirseniz sevinirim :)

yani ben kenddi şahsi fikrimi belirteyim asus rog şuan bu 3 arasında en iyisi olan tek model lakin biriside ben şahsen soğutucuda asus almam corsair alırdım diyor

mesela corsairin değerleri bi tık daha kötü ama asus rog daha iyi ama adam dediki ben genede corsair alırım dedi soğutmada adını duyurmuş profesyonel bir marka dedi
Asus rog daha iyi ama farka gerek yok bernim attıığımı alın yeterli olur 13700kf eğer rog isterseniz bunu alın lga 1700 miş bu https://www.gaming.gen.tr/urun/2786...mm-islemci-sivi-sogutucu/?ref=akakce&v=1.82.9

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri