i7-13700KF MSI GeForce RTX 3090 Ti Gaming Sistem Toplama

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Bu ikisi arasındaki farkı anlayamadım , neden birisi 22k diğeri 7k .. Tüm özellikleri aynı gibi geldi bana

Hepsiburada üzerinden satış yapan Bypazar mağazası
Bypazar adlı mağazanın çok ilginç fiyatlamaları var. Acaba biri fiyatına bakmadan sipariş ederse voleyi vurur muyuz diyen bir satıcı gibi. Sanırım bu yüzden uçuk fiyatlar talep ediyorlar.
Bir kaç komik fiyatlandırmaya yönelik örneklerini vereyim
13.162 TL tarihi geçmiş sıvı soğutma:
8.034 TL Daha güncel bir sıvı soğutma ama yine piyasanın çok çok üzerinde:

Fiyatları random yazmayı da es geçmemişler daha mı inandırıcı oluyor acaba? Anlaması güç. Serbest piyasa da bu kadar da serbestlik bilemedim yani.

KS

aldaron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bypazar adlı mağazanın çok ilginç fiyatlamaları var. Acaba biri fiyatına bakmadan sipariş ederse voleyi vurur muyuz diyen bir satıcı gibi. Sanırım bu yüzden uçuk fiyatlar talep ediyorlar.

Fiyatları random yazmayı da es geçmemişler daha mı inandırıcı oluyor acaba? Anlaması güç. Serbest piyasa da bu kadar da serbestlik bilemedim yani.
Çok haklısınız bilmeyenler oluyordur illaki bu daha iyimiş deyip sipariş verebilirler o yüzden ben sağ alt köşeden hatalı içerik bildir kısmından şikayet etmiştim ram için umarım birşeyler yaparlar

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Arkadaşlar vatanda bazı ürünlerde sepette indirim var, bunlar baya ucuza geldi bana aldım sizlerin de almak istediğiniz birşey varsa değerlendirebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 10924
Bende aynı Ram den aldım ama sen siyahını alaydın iyiydi anakartın ile uyumlu olurdu

Nitelikli dolandırıcı ceza şart böylelerine serbest piyasa diye diye vatandaşın anasını ağlattılar

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Nitelikli dolandırıcı ceza şart böylelerine serbest piyasa diye diye vatandaşın anasını ağlattılar
Bunun kararını verecek olanlar bizler değiliz. Ancak nitelikli dolandırıcılık başka bir tanıma uyuyor bence. Bunun adı sanki faiş fiyat, kazıklama, haddinden fazla kâr... Bunun cezası var mı kanun önünde bilmiyorum ama yoksa bile olmalı, cezası olması için gerekirse yasa çıkarılmalı. Bir şekilde bu zihniyet engellenmeli.

KS

aldaron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bende aynı Ram den aldım ama sen siyahını alaydın iyiydi anakartın ile uyumlu olurdu

ona baktım ama stokta yoktu ya bende uğraşmadım açıkçası buda iyi dedim aldım :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri