Dengeliye alınca bile sıcaklık 100-90 geziyor. Güç tasarrufunda 60 civarı. Pc benim olmadığı için içini açma vs yapamam. Sadece 3,5ghz gibi bi değere indirmek istiyorum nasıl yaparım?
Siz böyle yazınca merak edip baktım. İşlemci 11 sene önce çıkmış. İsmini direkt yazınca ikinci el ilanlarında görünüyor sadece.I7 3770K islemcini ilk defa duyuyorum birsey diyemiyorum , kasanın kapagını acın ve güc tasarrundan cıkartın yoksa fan cok dönmez yada fanı macunu değistirin
Hocam dediğim gibi pc benim değil iş için kullanılan bir bilgisayar o yüzden kasa ile uğraşamam. Bios ile mhz düşürme vs?I7 3770K islemcini ilk defa duyuyorum birsey diyemiyorum , kasanın kapagını acın ve güc tasarrundan cıkartın yoksa fan cok dönmez yada fanı macunu değistirin
malesef o konuda bilgim yok @yunusx36 biliyordurHocam dediğim gibi pc benim değil iş için kullanılan bir bilgisayar o yüzden kasa ile uğraşamam. Bios ile mhz düşürme vs?
hocam biostan yanlış bilmiyor isem fan hızını ayarlayabiliyorsunuzHocam dediğim gibi pc benim değil iş için kullanılan bir bilgisayar o yüzden kasa ile uğraşamam. Bios ile mhz düşürme vs?
Nasıl oluyor?hocam biostan yanlış bilmiyor isem fan hızını ayarlayabiliyorsunuz
hocam benim sistemimde bios farklı sizinkinde farklı olabilir bende fan ayarı var f6 basınca ve nasıl dönmesi gerektiğini ayarlaya biliuorum kendi biosunuzu youtubeye yazıp öğrenebilirsiniz veya anakartınızıNasıl oluyor?
Asus benimki z77hocam benim sistemimde bios farklı sizinkinde farklı olabilir bende fan ayarı var f6 basınca ve nasıl dönmesi gerektiğini ayarlaya biliuorum kendi biosunuzu youtubeye yazıp öğrenebilirsiniz veya anakartınızı
1 hafta misafir olarak geldim pc içini açmam mümkün değil 4.1ghz çalışıyor. Ben bunu uv ile 3,7 gibi bir değere düşürmek istiyorum nasıl yaparım?hocam kaç yıllık işlemci büyük fan yetersiz gelebilir yada termal macun değişim zamanı gelmiştir, termal macun yenilemesi yapınca sıcaklık düşebilir
3,7-3,8 ghz uv yaptım 20 derece filan düştüdüşerse termal macun değişirse düşer hocam eski baya termal macun kalmamıştır onda bide kasayı serin ortamda tutun kasa hava almıyor olabilir
termal macun değişirse dahada düşebilir aklınızda bulunsun3,7-3,8 ghz uv yaptım 20 derece filan düştü