Yardım I7 3770K Sıcaklık Düşürme

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Dengeliye alınca bile sıcaklık 100-90 geziyor. Güç tasarrufunda 60 civarı. Pc benim olmadığı için içini açma vs yapamam. Sadece 3,5ghz gibi bi değere indirmek istiyorum nasıl yaparım?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Dengeliye alınca bile sıcaklık 100-90 geziyor. Güç tasarrufunda 60 civarı. Pc benim olmadığı için içini açma vs yapamam. Sadece 3,5ghz gibi bi değere indirmek istiyorum nasıl yaparım?

I7 3770K islemcini ilk defa duyuyorum birsey diyemiyorum , kasanın kapagını acın ve güc tasarrundan cıkartın yoksa fan cok dönmez yada fanı macunu değistirin​

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57

I7 3770K islemcini ilk defa duyuyorum birsey diyemiyorum , kasanın kapagını acın ve güc tasarrundan cıkartın yoksa fan cok dönmez yada fanı macunu değistirin​

Siz böyle yazınca merak edip baktım. İşlemci 11 sene önce çıkmış. İsmini direkt yazınca ikinci el ilanlarında görünüyor sadece.

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

Hocam dediğim gibi pc benim değil iş için kullanılan bir bilgisayar o yüzden kasa ile uğraşamam. Bios ile mhz düşürme vs?

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
hocam benim sistemimde bios farklı sizinkinde farklı olabilir bende fan ayarı var f6 basınca ve nasıl dönmesi gerektiğini ayarlaya biliuorum kendi biosunuzu youtubeye yazıp öğrenebilirsiniz veya anakartınızı
Asus benimki z77

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
hocam kaç yıllık işlemci büyük fan yetersiz gelebilir yada termal macun değişim zamanı gelmiştir, termal macun yenilemesi yapınca sıcaklık düşebilir

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
hocam kaç yıllık işlemci büyük fan yetersiz gelebilir yada termal macun değişim zamanı gelmiştir, termal macun yenilemesi yapınca sıcaklık düşebilir
1 hafta misafir olarak geldim pc içini açmam mümkün değil 4.1ghz çalışıyor. Ben bunu uv ile 3,7 gibi bir değere düşürmek istiyorum nasıl yaparım?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
düşerse termal macun değişirse düşer hocam eski baya termal macun kalmamıştır onda bide kasayı serin ortamda tutun kasa hava almıyor olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri