i9 9900k boost

Brs Glec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaslar i9 9900k islemcim ve msi z390 gaming pro carbon anaksrtim var. Sorum şu ki 5 ghz boost nasil yaparim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
9900K kendisi tek çekirdekte 5 ghz hıza çıkabiliyor tek çekirdek kullanan bir uygulama yada 1080p oyunda görürsünüz bu değeri. Eğer OC yapacaksanız 5 ghz seviyesine soğutucu önemli en az 240mm bir sıvı soğutma gerekir ki yoksa bulaşmayın derim.

KS

Brs Glec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Corsair h115i pro sivi sogutucum var. Ben 5ghz nasil cikabilirim hangi işlemi yapmam gerek  bunu ögrenmek istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Basit OC denemesi yapabilirsiniz sadece Frekans ve Voltaj arttırımı ile %100 başarısı var ileri düzeye pek ihtiyaç yok. Faha önce Oc denediniz mi?

KS

Brs Glec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayir daha once denemedim. Ilk olacak yapabilirsem.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Brs Glec' Alıntı:
Hayir daha once denemedim. Ilk olacak yapabilirsem.

Yani aslında basit OC yani Frekans + Voltaj ile yapılan OC çoğu kullanıcı için yeterli hiçbir sorun yaşamazsınız bende bu tarz bir OC kullanıyorum yıllardır gayet hızlı ve stabil olabiliyor. Amaç sadece doğru frekansa doğru voltaj ayarını bulmak ve biraz zaman alıyor bunu bulmak deneme yanılma yöntemi.

Bunu size Facebook üzerinden daha hızlı anlatabilirim buradan yavaş ve meşakatli olur. Bana https://www.facebook.com/Baki.Ugur.Gozaydin buradan ulaşırsanız bakalım.

KS

Brs Glec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler size bu konuyla ilgili dönüş yapacağim. Şu an tatildeyim. Döndügümde tekrar rahatsiz ederim sizi. Çok tesekkurler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri