İcerik olusturma ve yayinci bilgisayari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geographer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaslar merhaba, birkac soru sormak istiyorum. 

Ben ogretmenim adobe programlari ile ders iceriklerimi olusturmak istiyorum ortalama ne ayarda bir bilgisayara ihtiyacim var?

Bir de youtube yayinciligina girmeyi dusunuyorum ders iceriklerimle bu yayincilik icin sistem nasil olmali ekipmanlarla birlikte?

Bilgisi olan arkadaslar cevaplayabilirlerse cok sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Minimum 6 çekirdek ki Hyper-Threading olması avantaj güncel bir işlemci bu tarz işlere giriş için yeterlidir. Adobe yazılımları GPU hızlandırma kullanıyor ve genelde NVIDIA tabanlı kartlar ile daha fazla şey sunuyor. RTX bir kart almanızda faydalı olabilir ancak bütçe yoksa GTX kartlarda olur problem değil. M.2 disk mutlaka avantajlı olur. 16GB RAM giriş seviyesi için yeterli olur. Bunlara dikkat ederek bir sistem oluşturabilirsiniz.

KS

Geographer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki dizustu bir bilgisayar ile de bu islerimi halledebilir miyim? Yotube yayinciligi icin ikinci bir bilgisayar gerekir mi?
ugur.gozaydin' Alıntı:
Minimum 6 çekirdek ki Hyper-Threading olması avantaj güncel bir işlemci bu tarz işlere giriş için yeterlidir. Adobe yazılımları GPU hızlandırma kullanıyor ve genelde NVIDIA tabanlı kartlar ile daha fazla şey sunuyor. RTX bir kart almanızda faydalı olabilir ancak bütçe yoksa GTX kartlarda olur problem değil. M.2 disk mutlaka avantajlı olur. 16GB RAM giriş seviyesi için yeterli olur. Bunlara dikkat ederek bir sistem oluşturabilirsiniz.

KS

Geographer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tulpar t7 v20.3 monster yeterli olur mu acaba 
Geographer' Alıntı:
Peki dizustu bir bilgisayar ile de bu islerimi halledebilir miyim? Yotube yayinciligi icin ikinci bir bilgisayar gerekir mi?
ugur.gozaydin' Alıntı:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu arada Monster markasının ürünlerini öneriyorum o cümle biraz tuhaf olmuş şimdi fark ettim. Bu işler için pek sağlıklı sayılmaz demek istedim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri