Çözüldü İçerisinde Windows 11 Kurulu Olan SSD Nasıl Temizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhabalar,

İçerisinde win 11 kurulu olan ssd temizlemek istiyorum.

nasıl yapacağım??

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
CMD yani komut istemi aracını yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra aşağıdaki komutları yazıp her satırda ENTER 'a basıp işlemin bitmesini bekleyin.
  1. diskpart
  2. list disk
  3. select disk # (bu # işaretin olduğu yere bir önceki komutta listelenen disklerden SSD diskin numarasını yazacaksınız.)
  4. clean
  5. create partition primary
  6. format quick fs=ntfs
  7. assign
  8. exit
NOT : 5 numaradan sonra hata alırsanız 6 numaradan önce select partition 1 komutunu girip sonraki komutla devam edin.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
CMD yani komut istemi aracını yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra aşağıdaki komutları yazıp her satırda ENTER 'a basıp işlemin bitmesini bekleyin.
  1. diskpart
  2. list disk
  3. select disk # (bu # işaretin olduğu yere bir önceki komutta listelenen disklerden SSD diskin numarasını yazacaksınız.)
  4. clean
  5. create partition primary
  6. format quick fs=ntfs
  7. assign
  8. exit
NOT : 5 numaradan sonra hata alırsanız 6 numaradan önce select partition 1 komutunu girip sonraki komutla devam edin.

Uğur hocam bu mesajınızı görmedim ama Windows11 usb'si ile tekrar boot menüye girip oradan SSD'yi biçimlendirdim ve o sayfayi kapatarak kurulumdan çıktım. Sanırım bu şekilde çözülmüş oldu aynı fikirdeyseniz konuyu çözüldü olarak güncelleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri