iCEU H150i Capellix Sıvı Soğutucu alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Arkadaşlar bende corsair iCUE 4000x kasa var.Ön tarafın 360mm radyatör desteklediği yazılmış.İtopya da BAYRAM indirimlerinden dolayı bir çok ürün güzel fiyata düşmüş.
Bu sıvı soğutucu alınır mı yoksa 240mm alıp üst tarafa mı takayım ?
-

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fiyat güzel Corsair bir ekosisteme alınır. Performansı üzmez. Kasanızın sadece ön tarafından 360mm destek var bilgisini vereyim. Eğer öne montaj istemiyorsanız 240mm olanını tercih edin.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Fiyat güzel Corsair bir ekosisteme alınır. Performansı üzmez. Kasanızın sadece ön tarafından 360mm destek var bilgisini vereyim. Eğer öne montaj istemiyorsanız 240mm olanını tercih edin.
360mm alarak artan 3 fanın 2'sini üste taksam,kalan fanı da egzoz fanı yapsam çok güzel olur bence :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hava akışı güzel olacaktır evet. Şöyle de yapılabilir 1 veya 2 egzoz fan görevinde fan montajı yapılıp diğer fanları sıvı soğutma radyatörünün diğer tarafına minimum 2 fan daha eklenebilir. Kasa en altta tünel olduğu için en alttaki fanın karşısına 1 fan daha ekletmeyebilir ama dert değil.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
yani kasanın iç tarafında radyatörün 3 tane fanı dışarı tarafta da 2 tane mı olacak ? Bir tane yabancı video izledim adam direk dışardaki fanlara taktı,soğutucunun fanlarını takmadı. :) içeri tarafdan dışardaki fanlara taktı

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Hava akışı güzel olacaktır evet. Şöyle de yapılabilir 1 veya 2 egzoz fan görevinde fan montajı yapılıp diğer fanları sıvı soğutma radyatörünün diğer tarafına minimum 2 fan daha eklenebilir. Kasa en altta tünel olduğu için en alttaki fanın karşısına 1 fan daha ekletmeyebilir ama dert değil.
asgah.png

Böyle yapsak nasıl olur hocam ? dediğim gibi

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
@ugur.gozaydin böyle iyi mi hocam ? Benim sistem ile çok benzer olacak bu sistem.
-
Birde hocam bu aldığım soğutucu soket 1700 desteklemiyordu bunlardan aldım ama nereye takılıyor vesaire bilmiyourm :)
fsagsa.png

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıvı soğutucu ön tarafa montajlanacak resimdeki gibi ama fanların diğer tarafına radyatörün kasa içinde kalan kısmına üst taraftaki 2 fanın arkasına aynı yöne bakacak şekilde 2 fan daha montajlanabilir diyorum. Sadece alternatif bir öneri şart değil.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Sıvı soğutucu ön tarafa montajlanacak resimdeki gibi ama fanların diğer tarafına radyatörün kasa içinde kalan kısmına üst taraftaki 2 fanın arkasına aynı yöne bakacak şekilde 2 fan daha montajlanabilir diyorum. Sadece alternatif bir öneri şart değil.
Tamamdır hocam teşekkürler.Hayırlı Akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri