İçimdeki boşluk hissi aşk acısı

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arladaşlar selam her gece içime böyle kötü his doğuyor o kız aklıma geliyor yemek yerken oyun oynarken bir şey yaparken her zaman aklımda ismi doğa, 2.5 yıldır platoniğim ve unutamadım hikayeyi size baştan anlatayayım.
İlk öncelikle bu kızla sitede tanışmıştık oturduğumuz sitede, ben aşağı da top oynarken bana kola getirmişti bende reddetmiştim, sporcu olduğum için zararlı diye artislik olsun diye :D sonrasında numarasını falan aldım konuştuk ettik kız gamer çıktı Valorant falan oynuyor, buluşmaya başladık buluştuğumuz da sarılıyordum ona, sitede top oynardık ben içimden hayatımın aşkını kadınını buldum derdim, buluştuğumuzda dediğim gibi sarılırdım hep kokusunu bile unutmadım hala, çilek kokardı elimi falan tutardı otobüste giderken o kafasını benim omuzuma ben onun omuzuna koyardım giderdik öyle eve kadar sonrasında internet kafeye Valorant oynamaya gitmeye başladık, işte her kill aldığımda çak yapardı bana bende o kill aldığında yanağından makas alırdım. Bazen bacağına yatar saçımı okşardı bu anılar benim canımı çok yakıyor kızı çok özledim numarası kayboldu taşındık biz o şehirden, özlüyorum geçmişte de platonik acılar çektim hiç kimse sevmiyor misali düşünmeye başladım beni canım yanıyor arkadaşlar ne yapmalıyım nasıl sevilen taraf olabilirim, akıl fikir verin, unutmayı denedim olmuyor bu kız başka, hiçbir zaman sevilen taraf olmadım hep seven taraf oldum.
Not: 4-5 gündür iştahım kesik yemek yiyemiyorum modum düşük.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri