Icue 4000X Corsair Kasası Hakkında Rgb Fan Sorunu

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
merhabalar geçende kasamda şöyle bir şey farkettim. Sadece tek renk örneğin sarı yanmasını istiyorum fakat çok küçük, belli bir kısımda kırmızı renk yanıyor. Bu neden kaynaklıdır? Programından kontrol ediyorum. Garantilik bir durum var ise Aralıkta almıştım bu bir hata ise aldığım yere geri götürmek isterim. Fakat sorunsuz bir şekilde yeşil, lacivert renk verebiliyor.

1689244428381.jpeg
Sadece SARI renge ayarlı şuanda.
1689244454733.jpeg

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-07-13 saat 13.36.03.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-13 saat 13.36.03.jpg
    112.7 KB · Görüntüleme: 18

Sa Ben Pc manyaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
29
merhabalar geçende kasamda şöyle bir şey farkettim. Sadece tek renk örneğin sarı yanmasını istiyorum fakat çok küçük, belli bir kısımda kırmızı renk yanıyor. Bu neden kaynaklıdır? Programından kontrol ediyorum. Garantilik bir durum var ise Aralıkta almıştım bu bir hata ise aldığım yere geri götürmek isterim. Fakat sorunsuz bir şekilde yeşil, lacivert renk verebiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 24249Sadece SARI renge ayarlı şuanda.
Ekli dosyayı görüntüle 24250
reis öncelikle bence garantiye götür baksınlar birde kasa hakkında düşüncelein neler hava akışı fln iyimi bende alıcam 3900 tl ye değermi sence

KS

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
reis öncelikle bence garantiye götür baksınlar birde kasa hakkında düşüncelein neler hava akışı fln iyimi bende alıcam 3900 tl ye değermi sence
Direk corsair support ile iletişime geçeceğim. Kasadan çok çok memnunum. Hava sirkülasyonu bence gayet güzel. Asus 3060ti ekran kartı ve i5 12400F işlemcimin stok soğutucuları var ona rağmen güzel değerler veriyor bence Forza Horizon 5 Ekstrem ve Ultrada oynuyorum msi afterburnerden aynı zamanda bakıyorum maksimum ortalama 77 ile 80 civarı arasında geziniyor. Gayet güzel bence. Beni memnun ve tatmin etti.

Sa Ben Pc manyaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
29
Direk corsair support ile iletişime geçeceğim. Kasadan çok çok memnunum. Hava sirkülasyonu bence gayet güzel. Asus 3060ti ekran kartı ve i5 12400F işlemcimin stok soğutucuları var ona rağmen güzel değerler veriyor bence Forza Horizon 5 Ekstrem ve Ultrada oynuyorum msi afterburnerden aynı zamanda bakıyorum maksimum ortalama 77 ile 80 civarı arasında geziniyor. Gayet güzel bence. Beni memnun ve tatmin etti.
teşekkür ederim arka tarafında usp portları bulunuyormu

KS

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
2 tane değilmi yanlış görmüyorum birde sıvı soğutucu mu kullanıyorsunuz yoksa havamı sıvıysa kaç mm
Sıvı soğutucum yok her şeyiyle stok. En üstte iki tane ortada iki tane şuanda onlar kullanılıyor hemen onun altında iki tane daha var biri daha kullanılıyor.

KS

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
hangi il de yaşıyorsunuz yanlış anlamayın
ortalama kaç derece civarı olduğunuz yer o yüzden merak ettim işlemci sıcaklığı biraz fazla geldi de
İstanbul'da yaşıyorum. Aralıkta aldım kasayı şuana kadar temizleme fırsatım olmadı biraz tozlar kapladı onlarında etkisi olduğunu düşünüyorum ilk aldığım da forza ile deneyemedim fakat GTA 5'te ultra da 75 civarındaydı.

Canr6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
yüksek sıcaklıkların biraz bana öyle geldi

Canr6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ekran kartınız maksimum kaç dereceyi görüyor oyunda

KS

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
ekran kartınız maksimum kaç dereceyi görüyor oyunda
1689667251236.jpeg

Oyunu oynarken derecelerim bu fakat yaklaşık 45 dakika, 1 saat geçtikten sonra sınırda 77 - 80 civarında ısı veriyor işlemci. Fakat ekran kartı 65 - 70 derecelerde takılıyor. Her şeyin stok olmasına göre normal olduğunu düşünüyorum. Ayarlar Ultra ve Ekstrem de.

Canr6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
normal ısı değerleri işlemci fanını değiştirirseniz sorun çözülür. Ayrıca ekran kartı marka model nedir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri