iCUE uygulamasını kurduktan sonra gelen dip ses

Melih Fırat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 1 hafta önce İtopya'dan Corsair virtuoso SE modelini sipariş ettim dün akşam elime geçti. İlk taktığımda bir sorun yoktu ama EQ ayarları yapmak için iCUE’yi indirdiğimde kulaklıktan ne zaman bir ses gelse beraberinde bir dipses ya da cızırtı gelmeye başladı. Toplam sesi 50'nin üzerine çıkardığımda bu sesin farkedilmeye başladığını ya da dipsesin oluşmaya başladığını fark ettim. ICUE'yi silip uygulamadan kaynaklı olduğuna emin oldum fakat şimdi de kulaklığa ayar yapamıyorum RGB'si EQ ayarları olsun. Kulaklığımı özelleştirebileceğim başka bir uygulama var mı? Veya bu uygulamanın problemini nasıl çözebilirim? 3 ay önceki versiyonunu indirdim yine oldu. Lütfen yardımcı olun 1700TL'ye aldım bir hevesle indirimlerden, hevesim kursağımda kaldı. Böyle güzel bir kulaklığa böyle bir yazılım...

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uygulama versiyonunda hata oluyor derdim fakat önceki sürümlerde de böyle bir durum varsa alakası olmayacaktır.Realtek Audio işlemini devre dışı bırakıp Mikrofon ses seviyesini 60-71 arasında tutunuz.Sonuç ne olacak görelim.

KS

Melih Fırat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Uygulama versiyonunda hata oluyor derdim fakat önceki sürümlerde de böyle bir durum varsa alakası olmayacaktır.Realtek Audio işlemini devre dışı bırakıp Mikrofon ses seviyesini 60-71 arasında tutunuz.Sonuç ne olacak görelim.
Hocam cızırtı karşı tarafa değil bana geliyor mikrofonda değil yani cızırtı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Mikfornu tak çıkart kulaklığın. JAK girişinde sorun olabilir kulaklığın bir kontrol edin ve eğer sorun elektriksel değilse yani USB çıkışlarınızı tek tek kontrol edin hepsinde sorun varsa kulakık odaklı sorun olabilir servise göndermenizi tavsiye ederim veya Corsair destek ile iletişime geçin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri