ID-Cooling FrostFlow X 120 sıvı soğutma alınır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Marka hava soğutmada oldukça başarılı ama sıvı soğutmalarını önermem. Genel olarak iyiler ama 120mm sıvı soğutma hiç önermem. 120mm sıvı soğutma alacağınıza iyi bir hava soğutucu alın daha iyi olur bence.

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Marka hava soğutmada oldukça başarılı ama sıvı soğutmalarını önermem. Genel olarak iyiler ama 120mm sıvı soğutma hiç önermem. 120mm sıvı soğutma alacağınıza iyi bir hava soğutucu alın daha iyi olur bence.
anladım o zaman xt 224 alayım ben en iyisi umarım daha iyi soğutur

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
780 tl ye var anlaştık 530 tlye kabul etti pazartesi gideyim o zaman :D

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
O fiyata bu ayarda bir ürün çok iyi. NOT : Montaj braketlerinin eksiksiz olduğundan ve ürünün hasarsız olduğundan emin olun.
bütün herşeyi eksiksiz hepsinin teker teker fotosunu attı bende internetten unboxinglere baktım karşılaştırdım.Sadece macun yok oda var bende zaten.Orda da bi takıp denemek isticem ses ypaıyor mu sorun var mı diye bakalım 60 derece çalışsa yeter işlemcim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
bütün herşeyi eksiksiz hepsinin teker teker fotosunu attı bende internetten unboxinglere baktım karşılaştırdım.Sadece macun yok oda var bende zaten.Orda da bi takıp denemek isticem ses ypaıyor mu sorun var mı diye bakalım 60 derece çalışsa yeter işlemcim
NOCTUA fanları piyasadaki en sessiz fanlardır genelde. Üründe sorun yoksa ses konusunda sizi tatmin eder. Sıcaklık konusunda da o ürün çok iyidir performans olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri