Id-Cooling Sıvı Soğutma Nasıldır?

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Selamlar arkadaşlar,

AMD'nin kendi stok fanı 35 CFM civarı veriyor. Bu sıvı soğutma 74.5CFM sanırım. Soğutucularda CFM önemli 2.olarakta RPM değeri önemli.

Hava soğutmalıda bu CFM değerini verenler bundan daha pahalı kullanan var mı daha önce bu markayı?

• ÜRÜN: https://www.epey.com/islemci-sogutucu/id-cooling-frostflow-x-120.html

id.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Markayı kullananların memnun olduğunu biliyorum. Fakat bu bütçede 120m sıvı soğutma yerine kaliteli bir hava soğutma daha mantıklı olur. Eğer bu yönde karar verirseniz @ugur.gozaydin Uğur bey öneride bulunabilir belki. Benim hava soğutmalar hakkında pek bilgim yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Amdnin kendi stok fanı 35 CFM civari veriyor bu sıvı soğutma 74.5CFM sanırım soğutucularda CFM önemli 2.olarakta RPM değeri önemli.

HavaSoğutmalıda bu CFM değerini verenler bundan daha pahalı kullanan var mı daha önce bu markayı ?
Marka oldukça iyidir ama sıvı soğutmada F/P oranı pek başarılı değil bence. Bu markayı sıvı soğutmada çok fazla önermem.

NOT : Sıvı soğutma ve hava soğutmada CFM değerinden çok "Hava Basıncı H2O" değeri önemlidir.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Firma çinli bir üretici. Ortalama 10 yıldır soğutma konusunda üretim yapıyorlar. Amatör değiller. Ürünleri iyidir. Tercih edilebilir. Fakat @ugur.gozaydin dediği gibi fiyat/performans durumları pek başarılı değil Türkiye'de.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri