Soru İdefix Sitesi Güvenilir Mi?

tal0000n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
İdefixde istediğim bi kulaklığı alacağım kulaklığın piyasa fiyatı 10k ama idefixde 8k.Dün yoktu idefixde bu kulaklık bugün stok girilmiş ama 1 tane.Prime satıcısından alıcam.Sizce idefix güvenilir mi?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
İdefix pazaryeri. Her satıcının kendi puanına ve yorumuna bakıp karar vermeniz lazım.

KS

tal0000n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Aldığım kulaklık sitede ertesi gün kargo yazmasına rağmen 6 gün sonra kargolandı ki 2 3 kere müşteri hizmetlerini aradım satıcıya raporladıklarını bildirdiler.Kargom cumartesi günü hepsijet tarafından alındı pazartesi günü dağıtıma çıktı yalnız evde kimse olmadığı için şubeye geri döndü.Aynı gün müşteri hizmetlerini aradım yarın tekrar geleceklerini söylediler ve evde kimse olmazsa aşağıdaki dükkanada bırakabileceklerini söyledim.Gelen smsde de yarın tekrar dağıtıma çıkacağı yazıyordu.Salı günü smsdeki linkden ürünüme baktığımda hiçbir şekilde benim eylemim olmadan iadeye düştüğünü tekrar satıcıya doğru yol aldığını söylediler.3 kere müşteri hizmetlerini aradım 3'ünde de şubeye bildiklerini en kısa sürede dönüş sağlayacaklarını belirttiler.Arayan da olmadı sms atanda.Tekrar aradığımda ise satıcıya ulaştığında paketin tekrar gelmiyceğini satıcı iadeyi onaylayınca 2 ila 10 gün arasında paramın yatacağını söylediler.Neden iadeye düştüğünü sorunca zırvalayıp durdular net bir cevap belirtmediler.Kafalarına göre iş yapıyorlar yani anlayacağınız.Ben aldığımda 8bin tl idi şuan 10 bin tl.Yani hem 2-3 haftamdan oldum hem 2 binimden.Ayrıca pazartesi günü şubedende teslim alabileceğimi söyledim ama böyle bi hizmetlerinin olmadıklarını söylediler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri