İkisinden Hangisini Seçersem İyi Olur Bilgisayar Programcılığı Okuyorum Arada Oyun Oynayacam valo vs. https://www.epey.com/laptop/karsila...6-7-3_hp-pavilion-gaming-15-ec2056nt-68n71ea/
Peki iki işlemciden hangisi daha iyidir ona göre bu akşam alıcamMonster markasını tercih etmem açıkçası çok şikayet var forumda bir arkadaş bunun hakkında konu açmıştı.
Monster Laptop İncelemesi (Berbat Bir Deneyim).
Herkese Selam Değerli İnsanlar, Sizlere Daha Önce Yaşadığım İnanılmaz Kötü Deneyim Olan Monster Markasından Bahsetmek İstiyorum. Öncelikle Beni Çoğu Laptop Öneri Konusunda Şu Cümle İle Görmüş Olabilirsiniz Monster'a Bulaşmayın. Bugün Bunu Sizlere Nedenleri İle Açıklamak İstiyorum. Serüvenim...forum.pchocasi.com.tr
Her türlü HP seçerdim sadece ram düşük eğer sonradan ram takılabiliyorsa alın derim.Peki iki işlemciden hangisi daha iyidir ona göre bu akşam alıcam
Peki iki işlemciden hangisi daha iyidir ona göre bu akşam alıcam
Attığınız linki önericektim ama 3050ti ile 3050 arasında fps farkı çok olmasada var diye biliyorum eğer HP de ram desteği varsa en iyi seçenek olabilir.Şu an modellerini hatırlayamıyorum ama bazen storylerden laptop indirimleri paylaşıyorlar.
Onlara bakabilirsiniz, veya alternatif olarak bu modeli de inceleyebilirsiniz. - - URUN LINK - -
Bunda 16 GB RAM var ama GPU 3050. Sonradan RAM alırım derseniz, 3050Tİ olan model daha uygun.
Ben de şimdi bunu atacaktım. 3050 ti gerek yok benceŞu an modellerini hatırlayamıyorum ama bazen storylerden laptop indirimleri paylaşıyorlar.
Onlara bakabilirsiniz, veya alternatif olarak bu modeli de inceleyebilirsiniz. - - URUN LINK - -
Bunda 16 GB RAM var ama GPU 3050. Sonradan RAM alırım derseniz, 3050Tİ olan model daha uygun.
Ben de aynı düşüncedeydim, başta önermeyecektim. Sonradan "öğrencilik vs. durumları, belki ileride RAM upgrade yapamaz, 8GB'ta takılı kalır sorun yaşar" diye düşündüm. Fiyatları da neredeyse aynı olunca alternatif olsun dedim.Attığınız linki önericektim ama 3050ti ile 3050 arasında fps farkı çok olmasada var diye biliyorum eğer HP de ram desteği varsa en iyi seçenek olabilir.
O zaman HP alıyorum HocamBen de aynı düşüncedeydim, başta önermeyecektim. Sonradan "öğrencilik vs. durumları, belki ileride RAM upgrade yapamaz, 8GB'ta takılı kalır sorun yaşar" diye düşündüm. Fiyatları da neredeyse aynı olunca alternatif olsun dedim.
Ama aynı fikirdeyim, zaten yoruma da yazmıştım. Eğer RAM eklemesi yapılacaksa 3050Ti uygundur.
Son bir kontrol ettim belki bütçeyi biraz daha zorlayıp iyisi bulunur diye.O zaman HP alıyorum Hocam
Şimdi sordum Pcde 2x4 ram varmış sıkıntı iş hocamSon bir kontrol ettim belki bütçeyi biraz daha zorlayıp iyisi bulunur diye.
Şu anda en uygun seçenek bu görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Şimdi sordum Pcde 2x4 ram varmış sıkıntı iş hocam
Şimdi sordum Pcde 2x4 ram varmış sıkıntı iş hocam
| Desteklenen Maksimum Bellek | 64 GB |
|---|
| Bellek | 8 GB DDR4-3200 MHz RAM (2 x 4 GB) |
3050ti olsun diyorsan şuna bir bak istersen https://www.hepsiburada.com/hp-gami...ce=pc&utm_term=k&v=1.91.6&wt_pc=akakce.c.k.pcŞimdi sordum Pcde 2x4 ram varmış sıkıntı iş hocam
Kapak açılınca garanti gitmez mi(2x8)'ler 1.300~1.500 TL civarında oluyor.
Bunları satıp, 16'lık alırım dersen deneyebilirsin.
maksimum 17k lık arıyorum da genede teşekkür ederim3050ti olsun diyorsan şuna bir bak istersen https://www.hepsiburada.com/hp-gami...ce=pc&utm_term=k&v=1.91.6&wt_pc=akakce.c.k.pc
maksimum 17k lık arıyorum da genede teşekkür ederim
Kapak açılınca garanti gitmez mi