Öneri İki Psu Arasında Kaldım Arkadaşlar

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlar selam, 850w lik bir psu alma düşüncem var. Halihazırda 750 lik Cooler Master kullanıyorum ama 10 sene oldu sanırım alalı. Artık ses felanda had safhaya çıkmaya başladı.
İşlemci ve ekran kartını güncellemeye başladım 4000 serisine geçmiyorum hemen ancak 850 lik bir power almak istiyorum ileriside de kullanmak amacıyla. Bir de 750 liklerle arada çok bir fiyat farklı olmuyor indirim yakalayınca. Benim arasında kaldığım iki model aşağıda, sizlerin de tavsiyesini merak ediyorum. Çok bilgim yok aralarında ince farklar varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler

Corsair RMx serisinin iyi olduğunu okumuştum bir kaç kişiden. Bu shift yeni seri anlamında mı acaba bir fark var mı normal RMx lerden.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaşlar selam, 850w lik bir psu alma düşüncem var. Halihazırda 750 lik Cooler Master kullanıyorum ama 10 sene oldu sanırım alalı. Artık ses felanda had safhaya çıkmaya başladı.
İşlemci ve ekran kartını güncellemeye başladım 4000 serisine geçmiyorum hemen ancak 850 lik bir power almak istiyorum ileriside de kullanmak amacıyla. Bir de 750 liklerle arada çok bir fiyat farklı olmuyor indirim yakalayınca. Benim arasında kaldığım iki model aşağıda, sizlerin de tavsiyesini merak ediyorum. Çok bilgim yok aralarında ince farklar varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler

Corsair RMx serisinin iyi olduğunu okumuştum bir kaç kişiden. Bu shift yeni seri anlamında mı acaba bir fark var mı normal RMx lerden.
2 side alinmaz bos para high power 850w gold psusuna bakabilirsin

KS

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam ücreti anlamında mı değmez yoksa özellikleri bakımından sıkıntı var mı? Attığınıza da baktım 2 bin lira güzel fiyat farkı

Hocam diğer ikisini 5400 e felan indirimle yakalayabiliyorum. Sizin attığınızı büyük yerler satmıyorsa indirim yakalamak zor gibi. Ama Be Quiet i fanlarından felan bilirim güzeldir severim

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

CORSAIR RM850x​

bunun kablolaması arkada değil yan tarafta kasaya uyarmı bakman lazım

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Msi kullanıyorum aşırı sessiz ve çok guzel psu tavsiye ederim aynısı var bende.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri