Arkadaşlar selam, 850w lik bir psu alma düşüncem var. Halihazırda 750 lik Cooler Master kullanıyorum ama 10 sene oldu sanırım alalı. Artık ses felanda had safhaya çıkmaya başladı.
İşlemci ve ekran kartını güncellemeye başladım 4000 serisine geçmiyorum hemen ancak 850 lik bir power almak istiyorum ileriside de kullanmak amacıyla. Bir de 750 liklerle arada çok bir fiyat farklı olmuyor indirim yakalayınca. Benim arasında kaldığım iki model aşağıda, sizlerin de tavsiyesini merak ediyorum. Çok bilgim yok aralarında ince farklar varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
www.itopya.com
www.itopya.com
Corsair RMx serisinin iyi olduğunu okumuştum bir kaç kişiden. Bu shift yeni seri anlamında mı acaba bir fark var mı normal RMx lerden.
İşlemci ve ekran kartını güncellemeye başladım 4000 serisine geçmiyorum hemen ancak 850 lik bir power almak istiyorum ileriside de kullanmak amacıyla. Bir de 750 liklerle arada çok bir fiyat farklı olmuyor indirim yakalayınca. Benim arasında kaldığım iki model aşağıda, sizlerin de tavsiyesini merak ediyorum. Çok bilgim yok aralarında ince farklar varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler

MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler 135mm Fanli PSU | ITOPYA
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler 135mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile MPG A850G PCIE5 ITOPYA.COM'da

CORSAIR RM850x Shift 850W 80+ Gold PCI 5.0 ATX 3.0 Siyah Full Modüler 135mm Fanli PSU | ITOPYA
CORSAIR RM850x Shift 850W 80+ Gold PCI 5.0 ATX 3.0 Siyah Full Modüler 135mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile CP-9020252-EU ITOPYA'da

Corsair RMx serisinin iyi olduğunu okumuştum bir kaç kişiden. Bu shift yeni seri anlamında mı acaba bir fark var mı normal RMx lerden.