İki sistemin oyun performansı nasıl ?

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamün aleyküm size bir sorum olacan iki kasa hakkında bilgi almak istiyorum biri izoly n12x diğerine zeiron omenx50 bu iki kasa oyunlarda nasıl öğrenebilirmiyim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Şimdiye kadar gördüğüm modellere dayanarak, attığınız sistem isimleri dahil, seçim çok basit. Bu markalarını görünce direkt uzaklaşıp ikisini de seçmiyorsunuz. Rgb ve büyük renkli monitör ekleyerek göz boyuyolar. Oyun bilgisayarı diye bilgisayardan anlayan adamlara satmaya çalışsalar, muhtemelen dayak yerler

KS

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamün aleyküm bütçem bunlara yetiyor yüksek bir bütçem yok en fazla 5000

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Aleyküm selam 2. el temiz düşünülebilir hocam bulunabilirse.

KS

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güven yok ikinci elle ikinci el birşey almak istemiyorum bütçeye göre sıfır olarak istiyorum hocam

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Anladım hocam. O zaman Apu sistemlere yönelmek mantıklı olur fakat bütçe artma durumu söz konusu olabilir mi? Aciliyeti yoksa bütçe artmış şekilde örneğin 1 ay sonra bütçeye bağlı olarak daha iyi sistem alınabilir. Bir de ne oynamak istiyorsunuz?

KS

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benjm oynayacağım oyunlar ets2 farminh simulator gibi oyunlar şimdilik bunu aliyim ilerde iyisini alırım Allah izin verilse

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Siz bilirsiniz. APU sistem alın o zaman.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
selamün aleyküm size bir sorum olacan iki kasa hakkında bilgi almak istiyorum biri izoly n12x diğerine zeiron omenx50 bu iki kasa oyunlarda nasıl öğrenebilirmiyim
Aynı marka aynı satıcı aynı sorunlar aynı parçalar atığım videoyu lütfen izleyin yorumları okuyun öyle karar verin iyi forumlar.

KS

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bu dediğim markalardan birisini simdi deği karanlıkta alacam Aralık ayında indirim olurmu bilgisayalarda

KS

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki aizen modelleri nasıllar birte metsa modelleri

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Aynı b.kun laciverti denebilir.

KS

fbhikmet94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamün aleyküm hayırlı nurlu cumalar kandiller herkese bu avaton ve Block gv7 vede walbox modeller nasıl öğrenebilirmiyim

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hayırlı cumalar dostum. Tahminimce bilgisayar araştırdığın yerler Trendyol n11 vb siteler. Orada satılan bilgisayarların hepsi ama hepsi çöpten ibaret. Adamların kullandığı sistem bileşenleri 8 9 yıl önce çıkan parçalar. 9 yıl önce çıkan bir ürünün tabiki de sıfırı bulunmaz. 2. El ürün kullanıyorlardır mantıken. Oraya ışıklı kasa klavye cart curt koyup aaa oyun bilgisayarı diye alıyor insanlar. Sonu hüsran. Koydukları ekran kartları da en boş paket yani en en dandik markanın ekran kartları. Ayriyeten işlemciye hafif bir yük veriyorsun 105 dereceyi görüyor :) 105 derece çalışan işlemci seni ne kadar götürebilir? (Normal işlemci sıcaklığı ortalama 60-70 derecedir.) Koydukları power supply Allah'a emanet. C4ten farksız bı talihsizlik olsa verdiğiniz vereceğiniz paraya yazık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri