- Tepki
- 0
selamün aleyküm size bir sorum olacan iki kasa hakkında bilgi almak istiyorum biri izoly n12x diğerine zeiron omenx50 bu iki kasa oyunlarda nasıl öğrenebilirmiyim
Bütçen neydi hocam bunlar yerine apu sistem alsan daha iyi yemin ediyorum kendi düşüncem.selamün aleyküm size bir sorum olacan iki kasa hakkında bilgi almak istiyorum biri izoly n12x diğerine zeiron omenx50 bu iki kasa oyunlarda nasıl öğrenebilirmiyim
Şu anda 5000 ₺ alacağın herhangi bir sistem şimdi ve ilerde seni zarara sokar paranızı biriktirin daha iyisini alın.selamün aleyküm bütçem bunlara yetiyor yüksek bir bütçem yok en fazla 5000
Aynı marka aynı satıcı aynı sorunlar aynı parçalar atığım videoyu lütfen izleyin yorumları okuyun öyle karar verin iyi forumlar.selamün aleyküm size bir sorum olacan iki kasa hakkında bilgi almak istiyorum biri izoly n12x diğerine zeiron omenx50 bu iki kasa oyunlarda nasıl öğrenebilirmiyim
İndirim olur mu orasını bilemeyiz maalesef. Ama bu markalardan almayın değmez.Ben bu dediğim markalardan birisini simdi deği karanlıkta alacam Aralık ayında indirim olurmu bilgisayalarda