aralık 22 de alınmıs , maddi sıkıntılardan dolayı satıyormuş 13 bine anlaştık arkadaşla muhtemelen stok fandır hocam ek sogutucu alırım ben , almayı dusunuyorum bana makul geldi kafamada yattı test edıp alacagım elden.Yeni sistem gibi duruyor sanki. Garanti durumu nedir ? Ona göre alınabilir ama o işlemcide stok fan var ise soğutucuda almak gerekir.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Faturası garantısı herseyı mevcut , test edip bakacagım elden alacagım zaten.Bazı satıcılar sisteme miningde pişmiş ekran kartlarını takıp satıyor, dikkatli test edin.
Mining 22 aralikdan önce bittiBazı satıcılar sisteme miningde pişmiş ekran kartlarını takıp satıyor, dikkatli test edin.
Dedigim gibi cocuk maddi nedenlerden dolayı satıyormus gamıng genden almıs zaten fatura kutu garanti hersey mevcutmus test edip elden alacagım ürünleri, söyledigine göre aktif kullanıyormuş zaten.Eğer bileşenlerde problem yoksa çok iyi, verilir 13.5k.
Dendiği gibiyse alınır.Dedigim gibi cocuk maddi nedenlerden dolayı satıyormus gamıng genden almıs zaten fatura kutu garanti hersey mevcutmus test edip elden alacagım ürünleri, söyledigine göre aktif kullanıyormuş zaten.
O ses zaten performansa etki etmiyor ve FPS sınırlaması yapınca geçebiliyor. Hayırlı olsun.Arkadaşlar sistemi satın aldım herşeyi iyi tek rahatsız oldugum ufak bi ses var whine coin mi ne deniyormus dikkatlı dınledıgımde onu duyuyorum onun harıcınde sıstem gayet iyi ve sağlıklı.