İkinci el 8 bin TL laptop tavsiyesi

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhaba arkadaşlar. İşim gereği laptop ihtiyacım var ancak düğün arifesinde olduğum için borçlarımdan dolayı çok uçamıyorum mecbur. Bu yüzden idarelik ikinci el bir laptop tavsiyesi istiyorum link paylaşabilirsiniz. Kullanacağım programlar (Excel,AutoCAD,3dmax, Photoshop) arada bir de LoL oynuyorum bu kadar. M2 SSD falan olursa daha iyi olabilir bütçem 8 bin TL. İlla laptop olmak zorunda değil kasa da olabilir. Laptop öncelik ama tabiki

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
O fiyat bandında benim gibi 1650 ekran kartlı yada 1050ti olan modelleri alabilirsin.

Bende 7. Nesil i7 işlemci 16gb ram 1tb HDD 240 SSD 1050ti Dell aldım gayet memnunum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhaba arkadaşlar. İşim gereği laptop ihtiyacım var ancak düğün arifesinde olduğum için borçlarımdan dolayı çok uçamıyorum mecbur. Bu yüzden idarelik ikinci el bir laptop tavsiyesi istiyorum link paylaşabilirsiniz. Kullanacağım programlar (Excel,AutoCAD,3dmax, Photoshop) arada bir de LoL oynuyorum bu kadar. M2 SSD falan olursa daha iyi olabilir bütçem 8 bin TL. İlla laptop olmak zorunda değil kasa da olabilir. Laptop öncelik ama tabiki
Arkadaşımızın dediği gibi birkaç ürün belirleyip bizimle paylaşırsanız yardımcı olalım. Bireysel link önerileri problemli olabiliyor.

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri