İkinci el tablet alacağım sorum var.

cisarp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepki
0
Konum
Belirtilmemiş
Merhabalar. Üniversite yurduna giderken evdeki sabit bilgisayarı götüremediğimden ikinci el bir dizüstü bilgisayar bakıyorum. Rahatça her yere götürebilirim böylece. checkhub i ikinci el alışverişinde kullanabilir miyim, bilgisi olan var mı? Burada kullananlar varsa vereceğiniz yanıtlara göre siteye kayıt olacağım. Sabırsızlıkla yanıtları bekliyorum.
 

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Katılım
14 Haz 2017
Mesajlar
6,264
Tepki
1,269
Konum
51 | Niğde
Başlıkta tablet konuda notebook yazıyor. Demek istediğiniz 2si 1 arada ise almanızı pek önermem. Güncel olarak yeni ryzen işlemcili laptoplar şuan bolca satılmakta bütçenize göre önerebiliriz. Apple firmasına karşı bir deneyiminiz ve sempatiniz varsa macbook da önerebiliriz. Dedigimiz gibi bütçenizi belirtmenizde fayda var. Checkhub' ı daha önce duymadım eğer dosya aktarımı ile ilgiliyse onedrive veya google drive kullanılabilir.
 

StarGate

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
12 Ocak 2020
Mesajlar
1
Tepki
0
Konum
6 | Ankara
dostum tablet mi laptop mu önce ona karar ver :)
checkhub sitesine gelince kullandım iki kez, bir cep telefonu ve bir laptop aldım farklı zamanlarda ve sıkıntı yaşamadım checkhub.net‘ e güvenebilirsiniz. Rapor veriliyor siz raporda zaten ürün bilgilerini okuyorsunuz, sonradan size başka ürün gönderilmesi gibi bir aksilik yaşanması mümkün değil. Güvenli alışverişte çok büyük rahatlık. Ben de kullanıyorum devamlı.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst