İkinci Monitör Önerisi

nadiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar Selam, İşim gereği ikinci monitör ihtiyacım var yazılım,veri analizi ve veri bilimi projelerimde kullanmak istiyorum. Hali hazırda kullandığım monitörüm Lenova Legion R25i-30. Önerilerinizi bekliyorum çok pahalı bişey istemiyorum ana monitörümle sorunsuz senkronize çalışsın yeter.

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar Selam, İşim gereği ikinci monitör ihtiyacım var yazılım,veri analizi ve veri bilimi projelerimde kullanmak istiyorum. Hali hazırda kullandığım monitörüm Lenova Legion R25i-30. Önerilerinizi bekliyorum çok pahalı bişey istemiyorum ana monitörümle sorunsuz senkronize çalışsın yeter.
Bilgisayarınızı sadece iş amacı için mi kullaniyorsunuz oyun amaçlı da kullanıyorsanız elinizdeki ikinci monitör olabilir sistem gücü ve oyun tercihlerinize göre sıfır alacağınız ürünü 1. Monitör olarak kullanabilirsiniz

KS

nadiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Elimdeki monitör oyun için kullanıyorum gayet memnunum yanına alacağım ürün çok pahalı birşey olsun istemiyorum o sebeple hem oyun oynayıp hem çalışıyorum ama tek ekran yetmiyor
Bilgisayarınızı sadece iş amacı için mi kullaniyorsunuz oyun amaçlı da kullanıyorsanız elinizdeki ikinci monitör olabilir sistem gücü ve oyun tercihlerinize göre sıfır alacağınız ürünü 1. Monitör olarak kullanabilirsiniz

KS

nadiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
6-7 k belki 8 maks. çok pahalı bişey aramıyorum dediğim gibi senkronize çalışsın üzmesin çalışırken aksatmasın kafi

Birde 360 dönebilirse harika olur dik yan vs kullanabilmek adına
biraz önce söylediğimi bir kez daha açarak söyleyim de
sonrasındaki tepkinize göre öneride bulunurum

biraz önce elinizdeki ürünü ikinci ürün kullanmanız yönündeki teklifimin sebebi şu idi
elinizdeki monitör yükseklik ayarlı pivot özelliği var
yani yan ekranda ihtiyacınız olan ihtiyaçları karşılayacak özellikte

şimdi bütçeyi de belirttiniz
bütçeniz doğrultusunda
eğer sisteminiz 2k oyunculuğa yatkın bir sistemse
bu fiyat aralığında 27'' 2k 180-200 hz bir monitör alınabilir
sistemin oyunculuk hakkını veren bir monitör olur

cs valo gibi oyunları fazla oynamıyorsanız hiç dert değil zaten şu an bile 165 hz monitör kullanıyorsunuz

yok ben ağırlıklı cs valo oynuyorum
sistem de 200 hz üstü değerleri rahat veriyor bu oyunlarda derseniz
yine bu fiyat aralığında 240 hz 1080p 24'' bir monitör alınabilir
burada da fps oyunculuğu açısından daha iyi bir moniöre geçmiş olursunuz

YOK İLLAKİ ELİMDEKİNİ 1. MONİTÖR KULLACAM DİYORSANIZ ELBETTEKİ ÖNERİDE BULUNURUZ

KS

nadiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
iki taraf içinde öneri alabilir miyim ?
Yani hem 1.Monitör olarak elimdekini kullandığım senaryo ve 2.Monitör olarak kullandığım senaryo

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri