İkisi Arasında Kararsız Kaldım Yardım

Looizy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaşlar herkese hayırlı formlar. Laptoplardan çok anlamıyorum bir kaç günlük arayışım sonunda bu iki laptop arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim ?

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Çok düşünemeye gerek yok eski bir monster kullanıcısı olarak gigabyte kaçırma al derim.

KS

Looizy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu kadar kötü mü ya Monster notebook lar

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bu kadar kötü mü ya Monster notebook lar
Kötü değil hocam ısınıyor ve serviside övüldüğü kadar iyi bakmıyor 2 kez bakımdan sadece arka kapağını açıp geri gönderdiler hatta arka kapağı kırdıkları halde biz yapmadık dediler. Performans olarak kötü değildi ısınıyordu sadece

KS

Looizy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Çok karasız kaldım yorumlar hep yarı yarıya arada kaldım bende
Teknoloji şans işi performans olarak sıkıntı yaşatmadı bana makine hakkını yiyemem çok ısınıyordu alta fan gibi şeylerle macunu kendim değiştirerek biraz önüne geçiyordum. Dediğim gibi ben servis konusunda biraz mağdur oldum ben bakımını kendim yaparım anladım o işten dersen alınır ama 4 bin serisi gelmişken 3 bin seriside alınmaz bnce

KS

Looizy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Evet doğru söylüyorsun ama Gigabyte ile alakalı ne adam akıllı inceleme bulabildim ne de video. Geldikten sonra nasıl bir şey ile karşılaşırım bilemedim. Clevo kasa tipi mi ne varmış pek anlamıyorum millet ondan dem vurmuş hep.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri