İkna Etme

Northh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
aile bireylerime nasıl itopyanın güvenli olduğunu trendyoldakilerin çöp pcler olduğunu anlatabilirm

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
En basitinden sitenin yıllardır olduğunu ve bir çok kişiyle işbirliği yaptığını videolarla kanıtlayabilirsin. Sitenin en altındaki ETBİS'e kayıtlıdır kısmını gösterip açıklamasını yaparsın. Sonrada bu konuya yazılan mesajları ailene gösterirsin.

metinqsq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
En basitinden sitenin yıllardır olduğunu ve bir çok kişiyle işbirliği yaptığını videolarla kanıtlayabilirsin. Sitenin en altındaki ETBİS'e kayıtlıdır kısmını gösterip açıklamasını yaparsın. Sonrada bu konuya yazılan mesajları ailene gösterirsin.yo
yada youtube kanalında çoğu youtuber itopya mağazalarında video çekti onları gösterebilirsin

KS

Northh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
asdhasgdas reis sanırım oldu gibi bakıyor şuan istedğim sisteme

allah kimseye durumu iyi ama bilgisiz baba vermesin istese en kral pcyi alır 1500 fark ediyor diye itopya dolandırıcı diyor kafayı yemelik

KS

Northh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
yok reis artık çok geç kapandı o iş yapıcak bişey yok bu cahillikle nasıl bu kadar zenging olmuşuz anladığım yok iyi akşamlar

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
yok reis artık çok geç kapandı o iş yapıcak bişey yok bu cahillikle nasıl bu kadar zenging olmuşuz anladığım yok iyi akşamlar
Allah daha çok versin cahillik demeyelim bence bizim kadar bilmezler bu çok doğal benim babamda bilmez ama bana hiç karışmaz ne istiyorsan onu yap beni bulaştırma der geçer 😄

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
2023 yılında hala böyle aileler var mı şaka gibi.

Niye gelişmediğimizi artık anlayabiliyorum...

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
alcagın bilgisayar için bütçe ne kadarki kardeşim

KS

Northh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
alıcağım bilgisayar itopyada 13 bin tl 8 binini ben vericem 5'ini ailem vericek ama dolandırılırız diyorlar şikayetvar.com'u açıp okuyolar bak bak diyolar cidden artık sıkıldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri