Güç kaynağı bi tık az değilmi ? ileride sadece ekran kartı değişiminde sıkıntı çıkarmasın yeter.mantıs 3060 ti alın
yükseltme yok mu hocamGüç kaynağı bi tık az değilmi ? ileride sadece ekran kartı değişiminde sıkıntı çıkarmasın yeter.
12400f 'de bana yeter hocam. Öğrenmek istediğim 4000(4060-4070) serisi bir kart taktığımda hangi sistemde sıkıntı yaşamam.hocam ryzen 5 5600x 12400f göre daha iyi performanslı ama
İlk attığınız sistem daha mantıklı upgrwde yapacaksanız yoksa 2.sistem alın@Sahuraka @Syqex @Çağdaş Işık @OceanLaB ve diğer değerli forum üyeleri yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz yoruyorum kusura bakmayın.![]()
5600x ile 5600 arasında fark az diyorlar ama ben ikinciyi tercih ederdim i5 ile darboğaz yapabilirİyi günler arkadaşlar. Sizce ilerisi için hangisini seçmeliyim. İleride 4000 serisi kart takarsam şuan ki parçalar hangi sistemde yeterli gelir ?
Psu ,anakart uyar mı peki 4000 serisi bir karta geçtiğimde. Diğer parçalar ek masraf çıkarmasın istiyorum.5600x ile 5600 arasında fark az diyorlar ama ben ikinciyi tercih ederdim i5 ile darboğaz yapabilir
Psu yetersiz kalabilirPsu ,anakart uyar mı peki 4000 serisi bir karta geçtiğimde. Diğer parçalar ek masraf çıkarmasın istiyorum.
Upgrade kesin yaparım. Şuan hala 2K monitör bile yok. Şimdilik "Ti" serisi karta geçmemek daha mantıklı gibi.İlk attığınız sistem daha mantıklı upgrwde yapacaksanız yoksa 2.sistem alın
intel islemci secerseniz daha güzel olur hem daha cok ısınmicaktır@TibetBey birde sizden yorum/tavsiye alabilir miyim ?