İlk açılışta VGA dan görüntü alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa.sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar
Ryzen 3 2200g 
12gb ram 
500gb hdd
120gb SSD 
A320m S2h 
Şeklinde bir sistemim var ilk açılışta VGA dan görüntü alamıyorum kabloyu çıkar tak yapmam ya da reset atmam gerekiyor ama hdmı dan görüntü aldığım zaman sorunsuz açılıyor ram ve kablo değisimi yaptım sizce sorun nedir. Yardımcı olabilir misiniz acaba.
(Yazılımsal olarak her şey güncel)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anakart ilk ana görüntü kaynağı olarak HDMI girişini okuyor olabilir. BIOS ayarlarından VGA çıkışı hariç diğer çıkışları devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.

Ayrıca anakartınızın BIOS güncellemesi varsa yapın.

KS

mustafa.sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios güncel.Az önce HDMI'dan da görüntü alamadığımı farkettim dönüştürücü kullaniyordum galiba onu da bozdu garantiye yollamayı düşünüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Dönüştürücü ile alıyorsanız görüntü sorun oda olabilir ama direkt VGA dan arada aparat vs. olmadığı halde görüntü aldığınız halde sorun yaşıyorsanız 2 şey olabilir. Ya monitör görüntü çıkış ayarlarınızı VGA, HDMI veya DP olarak sabitleyeceksiniz monitör ayarlarından yada BIOS ayarlarınızı aynı şekilde ayarlayacaksınız. Bunlarda işe yaramaz ise farklı bir monitör ile deneyin oda işe yaramaz ise anakartta sorun olabilir.

KS

mustafa.sakarya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakarti garantiye kadar gönderdim bir sorun bulunamamış dediğiniz ayarla galiba çözüldü birkaç kez denedim açıldı direkt çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri