İlk defa sistem toplayacağım yardım.

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
şimdi bunu alıp daha sonra pch sistemi çıkınca pişman olmam demi fiyat ve özellikler arasında o beni çok geriyor.
Hocam Hatta ben daha iyi bir monitör buldum:

Bu sizin işinizi her türlü görecektir

tamam hocam bu atmış olduğunuz pc hocası sistemini özelleştirip almayı düşünüyorum yani 500gb ssd yapıcam ve 1 tb harddisk alıcam power yükseltmeye gerek var mı
Gerekmez zaten amd'nin ekran kartları güç tüketimi konusunda oldukça verimlilerdir 650 Watt güç her türlü sizin için Yetecektir

KS

sefaturhan6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam Hatta ben daha iyi bir monitör buldum:

Bu sizin işinizi her türlü görecektir

Gerekmez zaten amd'nin ekran kartları güç tüketimi konusunda oldukça verimlilerdir 650 Watt güç her türlü sizin için Yetecektir
hocam çok teşekkürler son olarak bana kulaklık önerebilirmsinizi f/p olacak çok bütçeyi yormayacak bir şey

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Pch nin çıkaracağı sistemler alacağınız sistemlerden iyi olmayacak çünkü giriş seviye ve ortaya yakın bir sistem çıkaracak yani pişman olmazsınız. Hero sistemi alırsanız ekran kartının sorun çıkarma ihtimali var ve sizde sorunsuz bir sistem istiyorsunuz galiba. Ben size bu sistemdeki işlemciyi 5600 yapıp almanızı öneririm. https://www.gaming.gen.tr/urun/1018...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

KS

sefaturhan6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kulaklık için bütçeniz en fazla ne kadar?
500 tl diyelim öyle çok ahım şahım bir şey istemiyorum beni idare etsin yeter mikrofonu iyi olsun yeter şuan kullandıgım kulakiçi jbl csl 100 kulaklığı bu bile idare ediyor yani

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
500 tl diyelim öyle çok ahım şahım bir şey istemiyorum beni idare etsin yeter mikrofonu iyi olsun yeter şuan kullandıgım kulakiçi jbl csl 100 kulaklığı bu bile idare ediyor yani
200 lira daha fazla daha iyi kulaklık var aslında ama siz bilirsiniz

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
Varsa daha iyi olur hocam klavye de alacağım çünkü ilerleyen zamanlar da şuan klavyem var geçici olarak
O zaman şu kulaklığı Kesinlikle alın 200 lira fazla verdiğinize kesinlikle değecek:

tamam hocam bu atmış olduğunuz pc hocası sistemini özelleştirip almayı düşünüyorum yani 500gb ssd yapıcam ve 1 tb harddisk alıcam power yükseltmeye gerek var mı
Hocam PC hocasının çıkaracağı Yeni hazır sistem giriş orta segment olacak en fazla 6 ile 8.000 lira arası olacağı söyleniyor Hatta PC hocası direkt konu açtı galiba ana sayfadan bakabilirsiniz Bence PCH hero güzel sistem tereddüt etmeden alabilirsiniz

Son düzenleme:
KS

sefaturhan6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
O zaman şu kulaklığı Kesinlikle alın 200 lira fazla verdiğinize kesinlikle değecek:

Hocam PC hocasının çıkaracağı Yeni hazır sistem giriş orta segment olacak en fazla 6 ile 8.000 lira arası olacağı söyleniyor Hatta PC hocası direkt konu açtı galiba ana sayfadan bakabilirsiniz Bence PCH hero güzel sistem tereddüt etmeden alabilirsiniz
tamam usta çok teşekkür ederim yardımın için büyük ihtimal pch heroyu alcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri