26.000-30.000 TL İlk Defa Sistem Topluyorum. Bütçe 30.000Tl Yardımcı Olursanız Sevinirim.

ssamett

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
14400f
Ekran Kartı
asus 4060
arkadaşlar merhaba. hayatımda ilk defa sistem toplayacagım. bugün vatanbilgisayardan asagidaki özellikleri iceren kasa önerildi. 31.500tl civarı fiyat verildi. fiyat fazla mı ayrıca bu fiyata daha iyi bi sistem dizilebilir mi? parcalar kendi aralarında uyumlu mu bi yorumlayıp yardımcı olursanız sevinirim. istanbul ya da çevresinde yaşamıyorum ayrica ödeme ve taksit seçeneklerinden dolayı internetten alisveris yapamıyorum. sistem önerilerini vatandan yaparsanız sevinirim.

intel i5 14400f

asus prime h610m-r d4 intel h610 soket 1700ddr4 3200mhz m.2

ASUS DUAL GeForce RTX 4060 WHITE OC 8GB GDDR6 128Bit

GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram

Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB)

XIGMATEK GAMING X II SİYAH ODIN II 4x120mm ARGB FANLI 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA

Son düzenleme:

khanete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
KS

ssamett

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam parçalar uyumlu ama ben bu sistemde sadece anakart ve kasayı beğendim açıkcası bu fiyat aralığında çok daha güzel hazır sistemler var şuna bir göz atabilirsiniz size gayet yeterli olacaktır
tavsiye için teşekkürler hocam. şöyle bi durum var ödeme ve taksit seçenekleri bana daha uygun olduğu için mecburi olarak internet üzerinden alışveriş yapamıyorum. onu belirtmeyi unuttum

Son düzenleme:

khanete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
tavsiye için teşekkürler hocam. şöyle bi durum var ödeme ve taksit seçenekleri bana daha uygun olduğu içim mecburi olarak internet üzerinden alışveriş yapamıyorum. onu belirtmeyi unuttum
Hocam gaming pc stielerindeki taksitlere mutlaka göz atın belki size uygundur onun dışında bulunduğunuz şehirdeki bilgisayarcıları mutlaka dolaşın

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Gamegaraj da faizsiz taksit ile çok daha iyi sistemler var bak derim
Gamegaraj vadesiz kaç taksit yapıyor?
Ben hiç bir sitede PC için vadesiz taksit yaptıklarını görmedim, o yüzden merak ettim, ödeme noktasına kadar da sanırım taksit seçenekleri hiç bi' yerde yazmıyor.

KS

ssamett

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam gaming pc stielerindeki taksitlere mutlaka göz atın belki size uygundur onun dışında bulunduğunuz şehirdeki bilgisayarcıları mutlaka dolaşın
taksitte cogu uymuyo hocam. fiyat olarak 9000-10000tl koyuyor üzerine. vatanda bi kısmını peşin kalanı kısmını da taksit şeklinde ödeme yapacagım icin su an en uygunu o oluyor benim icin.

Son düzenleme:

khanete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam o halde benim size vatandan tavsiyem bu sistem olacaktır direkt alın geçin derim ilerde ssdi ve ram yükseltilebilir bu işlemci uzun bir süre yeterli olacaktır tabi bu fiyat online siteye özelde olabilir mağazadan teslimde fiyat değişebilir ondan emin değilim

KS

ssamett

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o halde benim size vatandan tavsiyem bu sistem olacaktır direkt alın geçin derim ilerde ssdi ve ram yükseltilebilir bu işlemci uzun bir süre yeterli olacaktır tabi bu fiyat online siteye özelde olabilir mağazadan teslimde fiyat değişebilir ondan emin değilim
mantıklı geldi hocam. bunu değerlendirecegim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri