Cvp: İlk Kesişte Trip
Kadınların geneli böyle
Kadınların geneli böyle
sulak yerde yetişmemişsinyaş 19 boy 1.68![]()
Yaş 15 Boy 1.81yaş 19 boy 1.68![]()
Women ahahahaBundan 1 saat önce otobüs durağındayım iş yerine doğru gidecem,saçları filan yapmışım bendede 1.90 boy var direk gibi durdum otobüs bekliyorum,karşıdan bir otobüs geldi benim yaşlarda (18) bir kız bana bakıyor,baktım o bakıyor bende bakmaya başladım,işte bakıştık 1-2 dakika,sonra bir anda arkamdan bir kız çıktı gözüm bir an refleks olarak ona baktı,sonra tekrar diğer kıza bakayım dedim kız diğer tarafta dönmüş camdan dışarıyı seyrediyor sonra banada bakmadı, hayatımda ilk defa ilk kesişmede trip yedim,buda böyle bir anımdır..
benim boy 2 metre kızlar bakıyor ben bakmıyorum çekiniyorum :/Bundan 1 saat önce otobüs durağındayım iş yerine doğru gidecem,saçları filan yapmışım bendede 1.90 boy var direk gibi durdum otobüs bekliyorum,karşıdan bir otobüs geldi benim yaşlarda (18) bir kız bana bakıyor,baktım o bakıyor bende bakmaya başladım,işte bakıştık 1-2 dakika,sonra bir anda arkamdan bir kız çıktı gözüm bir an refleks olarak ona baktı,sonra tekrar diğer kıza bakayım dedim kız diğer tarafta dönmüş camdan dışarıyı seyrediyor sonra banada bakmadı, hayatımda ilk defa ilk kesişmede trip yedim,buda böyle bir anımdır..
senin yaşında 1.90 dım vay beYaş 15 Boy 1.81![]()