Öneri İlk kez pc toplıycam...

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yalnızca i7-13700k işlemci ve rtx 4080 ekran kartı parçalarına karar verebildim diğer parçalar için önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok. Oyun ve iş odaklı olacak . Şimdiden teşekkürler :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Köning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Yalnızca i7-13700k işlemci ve rtx 4080 ekran kartı parçalarına karar verebildim diğer parçalar için önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok. Oyun ve iş odaklı olacak . Şimdiden teşekkürler :)
Bütçede sorun yoksa tuf almamak daha mantıklı, estetik ve rgb açısından çok sade bir tasarımı var ROG tasarım ve soğutma açısından çok daha iyi, sadece bir tavsiye bu.

KS

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hazır sistemdense kendim parça almayı düşünüyorum. Ram olarak corsair veya gskill hangisini önerirsiniz ?

KS

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pekala son bir soru daha 4000 serisi kartların sığabilmesi ve tam performanslı çalışabilmesi için kasanın çok önemli olduğunu okudum. Kasa ve soğutucu olarak önerilerinizi de alabilirsem çok memnun olucam :)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
ANAKART:Asus ROG Strix Z790-A Gaming WiFi D4 LGA 1700 Soket Anakart

İŞLEMCİ:Intel i7-13700K

RAM:Kingston Fury Beast RGB 32 GB 5600 MHz DDR5 Ram

EKRAN KARTI:PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC

SSD:Kingston 1 TB KC3000

SIVI SOĞUTMA:Arctic Liquid Freezer II - 420

KASA:Asus TUF GAMING GT501

PSU:FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 1200W HPT2-1200M,Gen5, 1200W 80+ PLATINUM ATX 3.0 PCI-E 5.0 Güç kaynağı

ALTERNATİF KARTLAR.

ALTERNATİF ANAKART

Son düzenleme:
KS

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ram olarak corsair ssd olarak da samsung tercih edicem galiba. Ekran kartı tarafındaysa msi çok tavsiye edildi diğer markalarla aralarında performans olarak aşırı bir fark var mıdır?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Ram olarak corsair ssd olarak da samsung tercih edicem galiba. Ekran kartı tarafındaysa msi çok tavsiye edildi diğer markalarla aralarında performans olarak aşırı bir fark var mıdır?
Ram olarak 1 numara Kingstondır.
Atığım SSD ile aynı düzeyde Samsung bu var

Ekran kartında ilk attığım GameRock zirve bir model özellikle görünüşü nedeniyle yurt dışında çok tercih edilen bir model. Soğutma olarak da çok iyi bir model.

KS

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Monitör olarak nasıl bir model önerirsiniz?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Monitör olarak nasıl bir model önerirsiniz?
Rica ederim. Sıralamalı bir şekilde atıyorum

KS

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Favorilerimde tavsiye ettiğiniz dell varmış zaten çok teşekkür ederim hocam zaman ayırdığınız için kafamda net olarak oturdu tüm parçalar :)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Bu arada yukarıda attığım 4 model ekran kartı da üst düzey modeller hangisini alsan üzmez

Favorilerimde tavsiye ettiğiniz dell varmış zaten çok teşekkür ederim hocam zaman ayırdığınız için kafamda net olarak oturdu tüm parçalar :)
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun

KS

winchester

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Intelin önümüzdeki nesil soket değiştireceğini biliyoruz, işlemci olarak i7-13700k futureproof olur mu yoksa amd muadillerine yönelmek daha mı mantıklı olur?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Intelin önümüzdeki nesil soket değiştireceğini biliyoruz, işlemci olarak i7-13700k futureproof olur mu yoksa amd muadillerine yönelmek daha mı mantıklı olur?
İş için INTEL çok çok daha iyi olur ve stabilite için zaten 13700K çok güçlü bir model uzun yıllar kullanılabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri